Philips 55PUS8303/12 po druhé odešel panel!

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Meridius 6. 10. 2023 16:52

Tak...on je rozdíl tvoje záruka a ta, o které tu je řeč. Alespoň co do pořízení. Zatímco ty sis ji koupil, my ji dostali v rámci registrace produktu tuším.
Meridius
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Karlos68 23. 10. 2023 08:27

Takže jsem dnes po třech týdnech kontaktoval Philips a bylo mi sděleno , že to řeší přímo manažer Philipsu pro ČR , a do 30 dnů ze zákona musí být reklamace vyřízena a to včetně opravy ..... tak to jsem zvědav jak to chtějí stihnout.
Tak jsem zvědav jak se k tomu Philips postaví!!!

Reklamace včetně odstranění vady musí být vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na lhůtě delší.

https://www.coi.cz/pro-podnikatele/info ... -a-sluzeb/
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod Karlos68 23. 10. 2023 10:14

Dobrý den Karel,

děkujeme za kontaktování technické podpory společnosti Philips. Číslo Vašeho požadavku je: XXXXXXXX

S radostí oznamujeme, že nám dnes byla z vedení doručena zpráva, že servisní střediska již opětovně případy prodloužené záruky přijímají. Lze tedy kontaktovat servis a dát televizi k opravě.

Servisní středisko
Pro další řešení Vašeho požadavku kontaktujte nejbližší z autorizovaných záručních servisů, jejichž seznam naleznete na následujících odkazech či v příloze níže.
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 23. 10. 2023 10:58

Takže dobrý, ne?
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karlos68 23. 10. 2023 15:24

Uvidím co tomu je , na zítra už jsem objednal ,,FOFR,, po konzultaci ze servisem v Ostravě ..... mimochodem cena za 95km 658 kč.
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 23. 10. 2023 16:18

Pokud uznají záruku, měli by ti uhradit i náklady na dopravu, případně si ji měl zajistit sám servis.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karlos68 23. 10. 2023 17:26

V té prodloužené záruce doprava do servisu není to mi řekli hned u philipsu před třemi týdny , od servisu zpět .... to nevím , na to se musím zeptat jestli uznají záruku ..... i servis chtěl cestu k nim zpoplatnit pokud by si přijeli proto sami ale 18kč / km a platit při odvozu do servisu 190 km ......

Tak ono na stojato to do combiku nevleze , a jet transitem tam a zpět mne to vyjde na stejné peníze a ještě zajebu 4 - 5 hodin ...
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 23. 10. 2023 19:08

Tak v tomhle ohledu mají Ostraváci výhodu. :)
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karlos68 2. 11. 2023 16:43

Takže jsem dnes po týdnu kdy je tv v servisu , a přesně jednoho měsíce od podání reklamace , udělal telfonické kolečko servis + infolinka philips , abych se dozvěděl , že ta pojištovna je jen aby se neřeklo.
Servis mi ani nesdělil jestli už se na to někdo podíval , nedej bože jestli je už nějaký protokol..... prý vždyt to máme teprve týden , na dotaz , že minule ta samá tv když ji opravovali ve 2 leté záruce byla do deseti dnů doma po výměně panelu .....nojono to byla dvouletá záruka tu platil philips , ted s tou pojištovnou je to jinak , tady se připravte na pár týdnů.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Telefon na philips , že už reklamace trvá dýl než jeden měsíc ..... potřebujeme protokol od servisu a vaš nesouhlas s postupem reklamace ...... takže ted jsem .....
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod Karlos68 10. 11. 2023 12:14

V TV je vadný LCD display, momentálně není skladem…z toho důvodu Vám TPV/Philips nabízí výměnu výrobku za model 55PUS8808/12 Záruka 24měsíců.

Nebo pojištovna nabízí 30 až 40% (amortizace) z ceny při koupi TV (cca 20000) - takže takových 6 - 8000 kč.

Beru TV!!!
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 10. 11. 2023 12:58

Sice velké peripetie a nervy s reklamací, ale nakonec to dobře dopadlo.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 10. 11. 2023 13:29

Tak hlavně, že to je na dobré cestě. Hurá bych křičel, až bude telka doma :-D

Ještě drobnost... co má 55PUS8808/12 za panel? Va nebo IPS? Nějak blbě hledám, nebo nevidím?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod tombas 10. 11. 2023 13:34

IPS
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 10. 11. 2023 13:43

Díky, až jsem se zeptal, tak jsem to hned našel :-D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Karlos68 10. 11. 2023 14:52

Philips 55PUS8303/12 měla také IPS , to beru jako plus protože jedna sedačka doma je dost z přímého pohledu , ale co mě víc štve , že ta Philips 55PUS8303/12 ve své době byla premíovka , hlavně co se zvuku týče se subwoferem ..... uvidíme jak tady ten na tom bude zvukově.
Karlos68
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka