Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
jito píše:Jako dlouholetý spokojený uživatel Samsungu jsem skočil do Sony.
Laické veřejnosti to je jedno a ta tyto výrobce živí.
martas38 píše:Nákladná certifikace a licenční poplatky za každé zařízení, jež nese známku Dolby Vision. Ostatně se s tím ani Samsung netají a razí svoje HDR10+. Úplně stejný důvod, proč má třeba Apple svůj obstarožní BT AAC kodek a nemá třeba LDAC, nebo aptX. Nechce se těm firmám platit licenční poplatky a je úplně jedno, jestli se jedná o zařízení za 100Kč a nebo 100.000Kč.
https://www.tvfreak.cz/samsung-predstav ... ision/5772
Fery54 píše:Ahoj všem, dovolím si přidat do Vašeho vlákna jeden příspěvěkUž jednou jste mi dobře poradili, tak zkusím štěstí znova.
Hledám 65-palcovou TV do bytu, cenově do 15 tis, primárně na streamovaný obsah + PS5. Momentálně mám vybrané TCL C745, ale chtěl bych se Vás zeptat na názor na Sencor SLE 65MUS700TCSB. Pravda, že chci primárně android TV kvůli KODI, ale tady mě překvapilo, že se jedná o Miniled za 13 tis. Nemáte s ní někdo zkušenosti?
Případně nemáte nějaké alternativní doporučeníDěkuji za pomoc.
PS. Ripper - našim jsem minulý rok vybíral TCL C835 a zatím se zdá naprosto ok. Snad spolupráce TV a Skylink karty trochu drhne, ale nic hrozného. Na streamovaný obsah i satelit naprosto OK. I to ovládání mi přijde více uživatelsky přívětivé na TCL než Hisense + na TCL je 5 let záruka a to se vždy hodí.
jito píše:ripper- netuším co u Sony myslíš nedodělek. Vzhledem k tomu co píšeš, tak s touto značkou máš minimální nebo dokonce žádné zkušenosti.
TLC - neni nikomu divny ze sam vyrobce nevi co prodava a ma chybne udaje i na svem webu o danem modelu?Takze proto je tak levnej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků