Výběr TV 75"

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Greg Zulak 15. 11. 2023 03:44

Zdravím. Mám Oled LG 55 palců a chtěl bych větší. Volba padla na 75".Chtěl bych aby uměla nahrávání z TV na disk, přehrávání z HDD a nejlépe dva tunery. Abych když si chci něco nahrát mohl přepnout na jiný kanál.Tv využívám převážně na sledování sportu v HD (nova sport, Eurosport) a filmy spuštěné přes Kodi. Cena tak kolem 30 tisíc. Líbí se mě celkem ta TCL 75C845. Ale někde jsem četl, že z usb neutahne disk. Že jen Flash disk. Je to tak? Díky za každou radu.
Greg Zulak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalko58 15. 11. 2023 08:25

Nejdem tu hanit TCL ale prechod z Oled na nieco obrazovo horsie a taky skok v uhlopriecke, kde sa vsetky chyby danej technologie prejavia vo vacsom, ta asi neuspokoji. Obzvlast, ak si bol doteraz spokojny.
Usetri si cas a nervy a rovno zacni vyberat medzi modelmi Oled. Problemom tam bude ale rozpocet, obzvlast pri takej velkosti.
michalko58
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tombas 15. 11. 2023 09:21

Za 30 tisíc nekoupíš ani tu uváděnou TCL 75C845, ta stojí kolem 40 tis.
Na OLED v téhle úhlopříčce bys potřeboval minimálně dvojnásobek.
Dva tunery. pokud vím, nemá v téhle kategorii žádná TV, a skoro žádná nezaručí nahrávání na USB a pokud ano, soubory jsou kódované.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BigFoot007 15. 11. 2023 10:20

Len komentar k USBcku - neviem ako C845, ale C635 (minulorocny model, o dve triedy nizsie) uplne v pohode krmi cez USB 2.5 palcovy externy HDD
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Mírně pokročilý