Lze hrát na Xboxu a zároveň pouštět hudbu třeba z Android TV

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cujou2 23. 11. 2023 11:03

Ahoj, nevím jestli jsem to dal do správného tématu.....
TV 65OLED807 Philips
AVR Onkyo TX-Nr7100.
Uvažuji že koupím XBox series X ale vrtá mi hlavou jak to udělat, že bych hrál třeba Forzu a u toho mi hrála hudba z Tidalu. V Onkyu to asi nedám, protože by musel být vstup NET a ne GAME, tak nějak v pozadí v TV?
Díky:)
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michalko58 23. 11. 2023 12:18

michalko58
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cujou2 23. 11. 2023 14:01

Xbox jsem dnes koupil, BF za 9790 Kč, neodolal jsem.... Tak asi v pátek budu zapojovat tak napíšu jestli jsem nějak uspěl...
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cujou2 24. 11. 2023 17:41

Mám Xbox zapojen do Onkya. Neví někdo prosím proč mi na TV nejde nastavit profil obrazu na "Game"?? To musím mít ten Xbox připojen přímo do TV?
Děkuji
Edit: tak jsem našel nastavení v konzoli, povolil jsem Game mode, VRR, vše píše že je kompatibilní, ale v TV menu je mód game pořád šedý.....
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 24. 11. 2023 20:13

U mě to musí být napojeno na přímo do TV, jinak taky nemám game mod (OLED LG, receiver Pioneer, takže vlastně taky Onkyo). Pokud je to připojeno na přímo, game mod se spustí automaticky. Ono je to obecně lepší vše do TV a přes HDMI ARC do receiveru jen zvuk, líp to pak společně okmunikuje
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cujou2 24. 11. 2023 20:44

Tak jsem to rozchodil.
V nastavení Xboxu je testování/kalibrace HDR obrazu. Klikl jsem na to a napsalo mi to že TV nepodporuje 120HZ při HDR, divné si říkám, ok, nastavil jsem v Xboxu 60hz, a zkusil to znovu. Nyní to napsalo že se může testovat. V TV jsem dal game mód. Nedalo mi to a vrátil jsem se zpět do nastavení v Xboxu, dal jsem zpět na 120HZ, a zase HDR kalibrace, a nyní to jede!!!! Takže je Game Mode, 120Hz, HDR, vše jede. TV se sama potom přepla do game módu. Protože jsem se zase díval zpět v menu v Xboxu, dal jsem nastavení tv a game mod byl zase šedy, ale byl aktivován. Po puštění hry se zobrazilo zase game mod aktivován, VRR Allm aktivováno.
Takže to jde. Co máš za Pioneer? Taky nejnovější? Zkus to tak a uvidíš....
Edit už to vidím SX-S30DAB, tak ten to neumí....

Edit2 ještě musím rozchodit tu hudbu v pozadí :D
cujou2
Mírně pokročilý