Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
MYCHAL S TVRDÝM píše:Já bych řekl že Hisense si s kvalitou výroby může s TCL podat ruce, proto pro mě byla prodloužená záruka u TCL velké plus.Tento týden si du do servisu pro opravený Philips u kterého mi po 4-5 chcíplo led podsvícení. Pán provozuje nezávislý servis, jenom tak pro zajímavost se ho zeptám jestli má pocit že některé značky opravuje častěji
Pieterer33 píše:Správně není to mini led. A Oled v téhle kvalitě za tuhle cenu se nechytá. Prostě bych poradil koupit v eshopu a buď mi pak poděkovat a kdyby nebyla podle očekávání tak třeba po týdnu vrátit. Měl jsem takhle první koupenou Samsung Qled taky řady 90...tohle byl výsměch co ta televize měla za chyby a po týdnu jsem byl rád, že jsem jí vrátil.
Mám doma o rok starší,ale řadu 95(s podsvíceným ovladačem).
Recenze jsou stejně dobré i na tohohle pokračovatele. Jsou to tak dobré modely, že jejich inovace jsou každý rok jen drobné. Třeba lepší procesor a větší RAMku pro plynulejší chod Androidu,novější HDMI. Každopádně doporučuji možnosti nastavení obrazu je na mega dobré úrovni a přednastavené profily jsou docela věrné. Akorát jsem si jeden profil poupravil podle sebe na noční koukání bez HDR.
-- 17. 12. 2023 22:36 --
Pro porozumění. Mám doma o rok starší Sony Bravia než jsem ti doporučil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků