Denis30 píše:Shlédl jsem opravdu hodně videí, kde se Sony porovnává s jinou konkurenční TV. Můj osobní dojem z toho je takový, že Sony opravdu jede na kvalitu zpracování obrazu, věrnost podání a u jiných značek jsem měl spíše pocit, že jedou na efekt.
Jj, asi bude až po Vánocích, ale to vůbec nevadí, nebylo to myšleno na Vánoce, ale spíše jsem jen využil těch aktuálních slev.
Ten pocit, že jiné značky jedou pouze na efekt někdy sedí. U mně jsem to zažil u Samsungu Q90. Kterou jsem si koupil před Sonkou. Po týdnu utrpení jsem jí vrátil.
Přitom hardware měla nadupaný jak prase, ale to co predváděla byl výsměch. Bydlím ve městě takže jedu na DVBT2. Samsung chytl polovinu programu než Sony. A ne nemohl za to anténní kabel nebo stínění. Prostě levný přijímač.
Obrazovka 120hz,co z to najede jen po připojení PS5 jinak na filmy a sport to jede v 60hz.
Při pověšení na stěnu (bez ramena se nedostanete na porty. Jsou na jedné straně, ale zástrkuje se tu tam kolmo dozadu a ne z boku jak u Sony.
No a obraz se chlubil 1200 nit.
Jenže předností obrazu byli zářivé zelené a mega černé stíny.
Prostě noční dívání se nedalo. Nastavení obrazu nebylo ani z 1/3 tak detailní jak u té Sony. A hrál jsem si s tím nastavení týden a prostě jsem na to nepřišel.
Jó a všechny asistenty a automaty co ta telka měla a chlubila se tím velkými nápisy na krabici bylo jen na škodu takže jsem všechno musel vypnout.
Prostě naleštěný krám.
Jediné co mě potěšilo byla online komunikace s technikem. Je k dispozici nonstop na Whatsapp. Takže po oslavě ve 2h ráno byla konverzace o televizi