TCL 75C735-Magenta TV aplikace a tlačítko EPG-pomoc prosím

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod hulacek2010 13. 1. 2024 20:57

Ahoj všem, prosím pěkně. Koupil jsem si tv TCL 75C735 a nainstaloval aplikaci Magenta TV. Klasicky jsem chtěl najít tlačítko EPG, ale za boha nemohu přijít na to, čím vyvolám tv program :( Moje starší Samsung tv to má na tlačítku přepínání programu nahoru dolu-stačí ho zmáčkout a vyjede tv program. K TCL televizi jsem dostal dva ovladače, ale ani na jednom jsem to nenašel. Může prosím něco prosím poradit? :( Díky moc!
hulacek2010
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 13. 1. 2024 21:01

Zkusil jsi třeba dlouhé podržení tlačítka TV? GUIDE tam není? LIST taky nefunguje? Magenta TV jsem nezkoušel. Takže jen matný odhad.

//a ještě dlouhé podržení OK, resp. ZPĚT?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hulacek2010 13. 1. 2024 21:20

Guide mě hodí na vyhledávání anténních program. List taky nic, právě jsem vyzkoušel vše na ovladači co mě napadlo :/
hulacek2010
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 14. 1. 2024 12:04

Potvrdit sledovaný pořad, by měly být dole ikonky a druhá zleva je TV program
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 14. 1. 2024 12:04

hulacek2010 píše:Guide mě hodí na vyhledávání anténních program. List taky nic, právě jsem vyzkoušel vše na ovladači co mě napadlo :/

Tak napiš na jejich podporu. Popiš co máš za verzi aplikace, kterou máš TV a jakou verzi OS v ní. Třeba poradí.

Tady je návod. Samozřejmě to můžeš mít jinak.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hulacek2010 14. 1. 2024 17:24

polda píše:Potvrdit sledovaný pořad, by měly být dole ikonky a druhá zleva je TV program

Ano, to ano to vidím to je v pořádku. Ale na tom Samsungu bylo právě přímo tlačítko co hodí do EPG, toto přepínání na víckrát mi přijde hrozně nepraktické a zdlouhavé :/

-- 14. 1. 2024 17:24 --

MgX píše:
hulacek2010 píše:Guide mě hodí na vyhledávání anténních program. List taky nic, právě jsem vyzkoušel vše na ovladači co mě napadlo :/

Tak napiš na jejich podporu. Popiš co máš za verzi aplikace, kterou máš TV a jakou verzi OS v ní. Třeba poradí.

Tady je návod. Samozřejmě to můžeš mít jinak.

Na podporu T-mobile, nebo TCL myslíš?
hulacek2010
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 14. 1. 2024 17:31

Podporu aplikace. Ti by měli znát rozhraní a funkcionalitu na různých systémech. TCL je to jedno, jejich TV jen “veze” jejich apku, kterou oni lépe/hůře integrovali do prostředí.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod polda 14. 1. 2024 22:39

U Samsungu si s tím asi víc hráli. Tady stejně jako u dalších jiných androidů to bude fungovat jen přes menu na obrazovce TV.
polda
Mírně pokročilý