Ahoj. Mám chvíli Xbox series X, a vzhledem k tomu že není moc čas, hraji jen v pátek a sobotu večer až jde celá rodina spát... a zde přichází problém... Když mám game režim, tak se zapne automaticky Game ambilight mód, a ten strašně namáha oči... Takže přepnu na přirozený a je to OK. Ale jak dohraju zápas ve Fifě, opět to problikne a šup a je tam zpátky game mód.... Takže to musím měnit u každého zápasu.... Což je přece šílené..... I na redditu se na to někdo ptal a nic.... Snad není jediné řešení Game mód vůbec nepouživát - to ale nebudu mít VRR a ALLM.... Nebo pořád přepínat ručně???....
O téhle chybě jsem taky četl na avforums a řešení se nenašlo. Doporučuji napsat na podporu Philips, některými připomínkami zákazníků se kupodivu občas zabývají a některé i vyřeší.
Teoreticky je mozne, do vyriesenia problemu vyrobcom, skusit ButtonMapper a na dlhe stlacenie nejakeho nepouzivaneho tlacidla (napr. Rakuten) sa pokusit nastavit akciu, ktora vykona vsetky kliknutia pre nastavenie Ambilightu do pozadovaneho stavu. Neviem ale, ci toto umoznuje bezplatna verzia ButtonMappera. https://play.google.com/store/search?q= ... s&hl=en_US
Este existuje aj aplikacia KeyMapper, ktora je plne zadarmo, ale ta zas neviem ako funguje na TV. To, ze na google play nie je dostupny pre TV, neznamena, ze sa neda na TV nainstalovat po stiahnuti *.apk Na telefone tam ide nastavit takmer cokolvek: https://play.google.com/store/apps/deta ... r&hl=en_US
Tady to vypadá nadějně... Dal jsem nahrát spouštěč, naklikal jsem ambilight, right, up, up, up, up a uložil... Ale jak tomu přiřadit nějaké to tlačitko na to jsem nepřišel...
Na tom to nešlo nastavit..... V Xboxu jsem vypl ALLM aby se nezapl Game mode,.žádný rozdíl v obraze ani v pohybu jsem nezaznamenal.... Takže spokojenost.....a mám klid...
Ahoj všeci . Jen bych se krátce podělil s mou reklamací ovladače od této TV. Přes víkend přestalo fungovat podsvícení..... Jinak vše funkční.... Zajímavé.... Psal jsem tedy do autorizovaného servisu, ti mne odkázali na infolinku Philips.... Trochu jsem se zhrozil. Ale? Včera jsem tam volal, vše nahlásil a popsal, a dnes mi zasílají nový ovladač. Takže super!!!! Dobře ty Philips
Mě se odlupovala barva z tlačítek, nahláseno přes email a zaslán nový. Teď mám nový ovladač skovaný ve skříni a stejně používám starý, který teda už vypadá dost špatně. Ale je 3,5 roku používaný, asi na to má právo...
A za rok ti klekne TV, ale budeš mít fungl nový ovladač
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020 LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
Já ti nic nepřeju, Jen mi uniká to schovávání věcí na staré časy. A zrovna DO by u mě asi nebylo určujícím faktorem výběru TV, byť musím uznat, že styl ovladače LG ala ukazovátko je silně návykový. Ale jak pro koho, někdo to nenávidí.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020 LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
To byla legrace, samozřejmě pokud bude panasonic 77MZ2000 za 40.000Kč, tak půjdu do něj - taky legrace. Philips byl dobrý před pár lety i finančně, teď bohužel 77Oledy jsou za 75.000, kdy Samsungy i LG jsou na 50-60.000.
U Philips je obrovské lákadlo Ambilight. A pro mě velké odpuzovadlo Android, ale respektuju, že pro spousty lidí to je naopak výhoda.Úroveň panelů je podobná jak u LG.
Kdysi jsem měřil hodnotu CRI u několika Philips HUE ambiligt a narazili jsem na hodnoty mezi 80-85%. Naše státní norma říká, ze třeba pro státní instituce, nemocnice, školy atd. by tato hodnota měla být vyšší jak 90% aby to splňovalo hygienické normy. Někdy je mnohem lepší si toto podsvícení udělat sám svépomocí a člověk získá mnohem lepší zážitek, třeba i na LG TV (s neoficiální interní podporou a vyšším CRI).