TCL Android TV špatná finkce ovladače

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lada.neu 17. 3. 2024 12:56

Zdravím. Rodiče mají cca 2 měsíce TCL 55c735. Od dnešního rána nejdou přepínat kanály, resp když chcete přepínat kanály u kabelovky (P+, P-), přepínají se místo toho vstupy (Source) v TV jsem nenašel nastavení, kde bych nastavení tlačítek mohl změnit / přemapovat. Restart TV, vytažení baterií z ovladače, znovu párování ovladače atd jsem zkoušel. Aplikace na přemapování ovladače nejdou instalovat.
Dělá to jak standartní, tak ten zjednodušený ovladač, takže to bude spíš nastavení v TV. Vzhledem k tomu že rodiče využívají kromě občasného voyo a Stream Cinema, hlavně kabelovku, takže nemožnost přepínat programy tlačítkem je dost naprd. Máte nekdo nějakej nápad?
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod jito 17. 3. 2024 15:48

Co mě v rychlosti napadá je restart-ne reset TV, další pokus je odpojit od 230V na několik minut a pro jistotu alespoň do jednoho DO dát nové baterky.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod lada.neu 17. 3. 2024 17:44

Tak už jsme na to přišli - mama přepla digitální kanály na analog kde nejsou naladěný žádný kanály a TV neměla kam přepnout. Vtipný ale je že to takto blblo i např ve voyo, prostě na jakymkoliv vstupu to tlačítkama P+ a P- přepínalo vstupy.
Po přepnutí TV na digitální vysílání už ovladače zacaly fungovat správně a i na ostatních vstupech a aplikacích vstupy nepřepínají..... Zajímavý. Třeba to někomu pomůže - před 2 rokama to někdo řešil na redditu a nevyřešil
lada.neu
Junior

Odeslat příspěvekod michalko58 18. 3. 2024 07:50

Tak to klobuk dolu, ze sa vam to podarilo vyriesit. Ja uz by som asi resetoval TV :D
michalko58
Poslední varování