Dobrý den,
rád bych si od zkušenějších nechal poradit s výběrem televize s úhlopříčkou 55" (lze i 50"). Televizi nebudu používat pro sledování TV (budu ji používat v 99% jako monitor pro sledování YouTube) a doposud jsem místo pro sledování videí využíval 27" monitor k PC umístěný na zdi a propojený s Apple TV. Jelikož přestavuji obývací pokoj a pro sledování videí bych už chtěl něco většího, rozhodl jsem se pro nákup TV, protože je to levnější něž monitor ve stejné úhlopříčce.
Bylo by možné doporučit nějaký konkrétní model řekněme kolem 12 tisíc? Rád bych nějakého nečínského výrobce. Vím, že dle zdejších příspěvků je hodně doporučovaná třeba TCL řady 645, která bude mít asi lepší parametry než třeba Samsung či Sony za stejné peníze a tady nastává moje otázka. Má se vůbec cenu pro moje účely porovnávat nějaké funkce, technologie podsvícení apod.? Přinese mi něco 55" televize za 20 tisíc něco navíc než televize za 10 tisíc? Jediný parametr, který od toho požaduji je, aby k tomu bylo možné připojit reproduktory (konkrétně Kali MM-6).
Děkuji