koliar píše:Samsung 77” OLED Smart 4K TV QA77S90C za 1418€,- (35000CZK,-). Akcia na samsung.sk
Na uvedenú cenu som sa dostal po aktualnej zlave 400€,- + zlava 22% Magenta(Telekom) + 80€,- za starý aj nefunkcny TV (kurier si ho zabudol odo mna prevziat xD). A este taky bonus za kupu uvedeneho TV na strankach samsung zakaznik ziska 140 000 bodov (140€,-) na dalsi nakup. Teda vysledna cena 1278€,- !!!
Tento TV stal pri uvedeni na trh 3990€,- (89990 CZK,-)
Take rychle porovnanie s 65 LGC32 (1280€,- nay), ktoru som po 2 tyzdnoch vratil.
Obraz krasny na oboch, ale Samsung je predsa len viditelne jasnejsi, farby take sytejsie ale nie presytene. Zvuk podstatne "silnejsi" na Samsung, dokonca to ma aj nejake basy. LG mala lepsi system Webos vs Tizen. Webos rychlejsi bez lagov, co sa o Samsung Tizen v spickovom TV neda povedat. Pohyb pri pohybe videa sa mi zdala o nieco lepsia LG C3.
TV mam druhy den, pripadne doplnim info neskor.
Díky za první dojmy. Na jakém zdroji jsi to zkoušel? Zajímalo by mě tvoje subjektivní porovnání např na Netflix s pořady, kde je Dolby Vision, které Samsung nepodporuje. I zde byl Samsung jasnější a sytější? Aktuálně doma mám starší LCD Samsung, ale jejich HDR10+ je hodně přepálené a barvy jsou tam nepřirozené.