Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Vladce vesmiru píše:A na jaké použití ho chceš pořídit (filmy / hry / něco jiného) a jaký na to máš prostor / pokoj? Plánuješ i plátno nebo chceš jen promítat na stěnu?
riddle píše:AHoj, pokud chceš kvalitní projektor tak si budeš muset připlatit. Ten rozpočet 10k opravdu není nic moc, na internetu se objevuje projektor Epson TW7000 s cenou někde okolo 18K a to je za mě takový základ. Pokud budeš mít štěstí, tak se ti podaří koupit nějaký LCOS (JVC/SONY) projektor za dostupnější cenu ale to bude hodně mimo tvůj stanovený limit. Tak se raději podívej po nějaké větší TV pokud nemáš na to rozpočet.
prorok_pupinek23023 píše:Projektor nebrat z bazaru, bude mít v háji lampu.A budeš muset hned kupovat novou.Asi tě zklamu,ale s rozpočtem 10 tisíc to bude bída.
Já jsem Před 2 roky kupoval optoma UHD 38.Cena cca 30 tisíc. Obraz slušnej.Ale další investice 10 tisíc plátno.Pak potřebuješ zdroj,ne všechny projektory umí načíst obsah z flasky , popř ext.disku. Já to připojil k PC, přes receiver.Jeden HDMI kabel obývák cca 1 tisíc.A venkovní jsem potřeboval 15 metrů,ten stál 6 tisíc. Dál potřebuješ ozvučení,ty integrovaný repro je nouzovka.Je to spousta dalších investic,nejde jen koupit projektor.Nebo jde,ale nebude to stát za nic.Ja za to dal dohromady přes 60 tisíc,a to to není nic extra....
MataPata píše:Dobrý den, poradíte jaký koupit bazarový či nový projektor, cenově kolem 10k. Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků