Chytrý Led pasek pro TV

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod gusspacho1 8. 6. 2024 19:53

Ahoj, napadlo mě udělat si na TV Ambilight, trochu jsem hledal a našel dost dobré hodnocení na produkty Goove. Je to s kamerou atd. ALE podle mě zásadní nevýhoda je že se to musí pokaždé extra zapínat. To je pro mě nogo. Nemáte někdo zkušenosti nebo doporučení na produkt který se zapne sám s TV?

Díky Honza
gusspacho1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flatliners 8. 6. 2024 20:13

Ja mam tenhle uz dlouho a spokojenost. Zapne se spolu s TV, napajeni z usb v TV
https://m.alza.cz/govee-tv-46-60-smart- ... 195708.htm
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michalko58 8. 6. 2024 20:16

Ako vlastnik TV Phillips s touto funkciou, ti mozem s kludnym svedomim povedat, ze Ambilight je cez den viacmenej zbytocny, takze ak si to budes zapinat vecer, nemuselo by to byt obmedzujuce.
michalko58
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tesarpa 8. 6. 2024 22:03

Pozor, ne každá TV vypne napájení USB po uspání. Koupil jsem v prosinci Sony A80L a dost nepříjemně mne překvapilo, že USB je pořád vzhůru.
tesarpa
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho1 8. 6. 2024 22:11

flatliners píše:Ja mam tenhle uz dlouho a spokojenost. Zapne se spolu s TV, napajeni z usb v TV
https://m.alza.cz/govee-tv-46-60-smart- ... 195708.htm

Diky! Ale jak to bere obraz? To nemá kameru ne?
gusspacho1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 8. 6. 2024 23:40

Věci jako Govee a podobně mají proti Philipsu jednu "drobnou" nevýhodu. Viditelné zpoždění a to je nic moc. Čili buď Philips TV s Ambi, nebo Philips Hue Play gradient lightstrip s Hue HDMI Sync Box, ovšem tam musí veškerý signál projít přes Sync Box. Na tuner v TV, nebo věci přehrávané TV po síti to nefunguje.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý