Nova 65 TV na obecne pouziti

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod veesa1 1. 8. 2024 13:28

https://youtu.be/Yf5JqY3RtdE?si=mc5ZmISi0sjcIVjG - C845 je kousek s antireflexnem. V rámci 35k rozpočtu lze sehnat i 75" varianta, což u C855 neplatí. Ta v rámci rozpočtu lze pouze v 65", ale ne v 75".

C955 neměla 75" a 65" verzi - byla v 85" jako nejmenší.
C855 je lepší než C955 (i když člověk by si řekl, že z těch čísel to je přesně naopak) v těch větších variantách + je dostupná i v 65" a 75".

C855 má oproti C845 víc zón (578<1344), lepší jas (boostí do hodnot přes 3000 nitů, C845 je přes 2000 - cca 2200. boostí ve smyslu takovym, že to nedrží permanentně, ale jen po několik sekund, kvůli spotřebě - celkově ale ve filmech a HDR obecně nevidíme scény, který by prezentovali extrémně velkej jas po delší dobu, to by bylo divácky celkem náročný, takže ten boost splní v podstatě to, že vykreslí detaily v highlightech, ale přitom nezvýší dramaticky spotřebu) a celkově jinej design diod (jsou použitý diody a čočky z X955ky)
veesa1
Junior

Odeslat příspěvekod solfan 6. 8. 2024 09:42

tak Alza ma ted Philips 718 za 31 000 co si myslim, ze je hodne zajimave, kdyz vezmu v potaz, ze to pred rokem stalo pres 40 000.
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod TomBeer 6. 8. 2024 22:06

Ceny TV od prvního uvedení padají aspoň o 40% do 1,5 - 2 let
TomBeer
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 8. 2024 08:48

Ceny klesají s uvedením nových modelů.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod solfan 11. 9. 2024 19:56

Ahoj, tak 718 ve velikosti 65 jsem nestihl, a do vikendu musim neco koupit � snad budou zajimave slevy.
Ale otazka:
mate nekdo zkusenosti s Titan OS, philips 769 je na datartu za zajimavou cenu. Predpokladam, ze netflix, hbo, disney a youtube. ude snad ok, ale lze do toho dostat O2TV primo (ne stb)?
Pokud ten Titan os je nepouzitelny, pak uz jen b42 od LG. Vi nekdo jaky je rozdil proti b46? cenovy rozdil je veliky...
Diky.
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 11. 9. 2024 20:46

Philips musí řídit opravdu nějací kreténi když se snaží prorazit s nějakým vlastním systémem, dávám tomu max 3roky než to zaříznou. Podporu jakou dostává Webos to nebude mít ani náhodou. Nicméně tohle jde řešit nějakou externí krabičkou za pár šušňů, takže bych to nebral jako prioritu .
U Philipsu je super ambilight, žádné pseudo napodobeniny se originálu nevyrovnají, za mě úžasná věc která mi na mojí současné tv chybí.
V pátek začínají Dny Marianne, většina obchodů kromě Datartu už nahodila svoje akční ceny tak hledej ale fakt bych počkal ještě na ten Datart, on se občas opravdu překoná
MYCHAL S TVRDÝM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod solfan 11. 9. 2024 21:18

ano, ambilight pouzivam uz 15 let a proto jsem chtel 718, ale uz neni v normalnim obchode k dostani...
769 byla dlouhou dobu za nesmyslnou cenu, ale uz klesla a proto nad ni premyslim i navzdory tomu blbemu titanu.
Vim ze externi krabicka to muze resit, ale dokaze se to pak ovladat stejnym ovladacem jako televize? nechci mit vic ovladacu.
ono o2tv dokazu resit (alespon docasne) pres stb a na stare philips televizi to fungovalo se stejnym ovladacem coz celkem slo.
kazdopadne jsem doufal ze v dobach smart tv to pujde v jednom zarizeni. i na 11 let stare tv od philipsu s predpotopnym android tv jsem vsechny aplikace nainstaloval...
diky!
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 11. 9. 2024 22:10

V mém nejbližším okolí používají nějakou externí krabičku 3 lidé, vždy kvůli pomalému systému+chybějící aplikace. Bohužel vždy v kombici dvou ovladačů
MYCHAL S TVRDÝM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 11. 9. 2024 22:23

Titan OS není systém Philipsu, ale nezávislé španělské společnosti se sídlem v Barceloně a jeho hlavní "předností" je možnost umísťovat do něj reklamy. Krom Philipsu na něj přechází např. i JVC. Nabídka aplikací je tristní, krom Netflixu, Disney+ a Amazon TV a YT chybí prakticky vše. S lokálními poskytovateli IPTV nelze vůbec počítat.
Podle recenzí uživatelů, kteří mají s tímto systémem nějakou zkušenost, je to zatím to úplně nejhorší, co kdy na TV bylo.
Ale vlastní zkušenost s tím nemám. Nicméně důrazně doporučuji před nákupem TV důkladně a osobně vyzkoušet.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod solfan 11. 9. 2024 22:38

no, je to dost naprd �
postupne si o tom ctu...
jako mam rad si s technikou hrat, ale delat pokusneho kralika, nevim no.
mel jsem windows phone a jak to dopadlo �

furt to samozrejme muzu resit externim boxem, ale pak nerozumim te cenove politice, kdy titan os oled stoji raketu...
jen na ambilight to philips neutahne se obavam.
stve me ze uz nejde normalne sehnat 718 ale ani 818...
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 12. 9. 2024 07:49

Bohužel, nevím, co Philips vlastně čeká, že se stane, když každý rok je to horší a horší. Mají slušný HW, výkonný procesor i dobré zpracování obrazu a celé to zabíjí experimentálním OS a přemrštěnou cenou.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod solfan 12. 9. 2024 09:33

presne tak, jako mohl bych to resit O2TV STB, ktery ma android a myslim, ze tam jdou aplikace doinstalovat, ale prijde mi to trosku ujete...

a ted koukam, ze na alze maju LG B46 zlevnenou na 32 000, coz je levnejsi nez B42, tak nejak nechapu logiku cen LG, kdyz jeste nedavno byla 46 verze drazsi snad o 20k :-D

Takze nad ambilight se stahujou mraky, tak to vypada, jedine zeby ta cena fakt klesla, jinak nevim, kdo tomu da sanci...
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod solfan 13. 9. 2024 09:46

tak koukam, ze ty ceny litaji neskutecne :-D

vcera jeste ten philips na datarty cca 36k, dnes 44k a ani neni moznost v ramci dnu marianne :-D

z toho co ted je k doispozici, tak asi ta B4 na alze za 32k jedine. mam nejakou psycholoickou hranici 30k za televizi :-D
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod solfan 13. 9. 2024 15:19

TV koupena (B46), vymenil jsem OLED za Ambilight :-D
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 13. 9. 2024 18:14

OLED je zážitek. Pro Ty, kdo si to nastaví ještě větší.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka