Nova 65 TV na obecne pouziti

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod solfan 4. 10. 2024 10:19

no AI mam vypnute, vsechny vylepseni take a vecer jsem koukal pres O2 na prima max kulovy blesk (rozumej stary film z televize) a tam to sekalo fakt hodne, mistama az nekoukatelne. na titulcich to bylo videt hodne.

fotabl ve 4k na youtube vypada dobre :-D
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 5. 10. 2024 16:14

Pak bych zkusil, zda se něco změní, když vylepšovátka zapneš.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod solfan 7. 10. 2024 07:02

jasne, budu si s tim hrat.
kazdopadne jsem pripojil O2 TV pres STB a to je uplne o jinem...takze to je aplikaci na webos :-(
to mi pijde celkem ulet no, snad to nejaka aktualizace spravi, nechtel jsem uz pouzivat externi zarizeni, ale asi zatim budu muset...
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 7. 10. 2024 07:10

Pokud to nedělají i jiné IPTV aplikace (Skylink Live TV, Kuki, sledovanitv.cz atp.), respektive běžné TV vysílání přes satelitní, či pozemní integrovaný tuner, pak to bude zřejmě něco v kombinaci aplikace/software TV/nastavení. Určitě lze kontaktovat podporu aplikace s dotazem a doplňkovou informací, že na internetu je více uživatelů s obdobně vypadajícím problémem.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod martas38 7. 10. 2024 13:15

To trhání je službou O2 TV a nikoliv WebOS. Řeší to hromady lidí a hodně skrz to přešlo na jiné služby, které uvádí například MgX. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že O2 TV druhé generace je na tom o něco líp, ale ideální to není. Mám dvě TV. Jednu s WebOS a druhou noname s androidem do kuchyně. Trhá to na obou, ovšem na OLED je to při základním nastavení vzhledem k fyzikálním vlastnostem panelu víc zřetelné. Taky sis určitě všiml, že v případě frekventovaných pořadů (sportovní zápasy, hlavní večerní pořady atd.) je to trhání intenzivnější, než když se díváš na něco ve tři ráno. Jednoznačně problém O2.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod solfan 7. 10. 2024 18:37

chjo, tohle je naprd no.. :-)
musim vyresit aby ovladac od TV uvladal O2 STB a pak to budu asi provozovat tak...
ale v dnesni dobe smart TV mi to prijde ulet no...
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 7. 10. 2024 19:09

No a tvůj STB nepodporuje HDMI CEC? Pak to samozřejmě ovladačem od TV půjde. Minimálně tedy základní funkce.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod solfan 7. 10. 2024 19:36

ano, tohle by to melo resit, jeste jsem to nezkousel.
ono po spusteni se televize pokousela sama nastavit ovladac, ale popravde jsem to uplne nepochopil a samotny STB taky blbne co se ovaladani tyka.
ale CEC by to mel resit komplet...
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod solfan 21. 10. 2024 08:26

ahoj, budu pokracovat tady s dotazem:
na Oled LG B46 jsem nainstaloval Skylink SK a od te doby se mi spousti automaticky po spusteni televize. Aplikace se objevuje i mezi vstupy, coz je zvlastni.

MA nekdo zkusenosti, jak na weobos deaktivovat automaticke spousteni aplikace? vobecnem nastaveni, aby se spoustelo Domu...

Diky.
solfan
Junior

Předchozí stránka