Blikání obrazovky LED LG

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tombas 11. 1. 2025 20:37

Nepohodlné by to být nemělo, odkaz z internetu lze přes položku oblíbené přidat na domovskou obrazovku systému mezi další aplikace a spouštět jedním kliknutím.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod octaman 12. 1. 2025 00:01

Ano, to vím a už mám i "připraveno".
Ale na té stránce se lze pohybovat pouze pomocí kurzoru, který ovládáš klasickým dálkovým ovladačem. A to není úplně "user friendly".
octaman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod octaman 21. 1. 2025 21:54

Takže jak jsem psal, sledovat Magentu přes webový prohlížeč je opravdu velmi nepohodlné. Přesněji řečeno ovládat ji klasickým ovladačem je velmi nepohodlné. Ještě snad by to asi šlo pomocí myši, ale to už jsem neřešil.
Přiobjednal jsem si od T-Mobile do pronájmu set-top box. Vzhledem k tomu, že je to jen přechodné řešení, než bude k dispozici appka přímo v TV, tak mně těch 50 Kč/měs. nezabije.
Parádní je, že díky HDMI-CEC lze v podstatě celý box ovládat originálním ovladačem od TV. Jen do náhledu EPG se nedá dostat napřímo stiskem jediného tlačítka (ale jde to přes tlačítko OK, které vyvolá info o vysílaném pořadu a v něm šipkou zvolit TV program). Tlačítko Guide na originálním ovladači totiž otevře EPG přímo z tuneru televize.
A otevření menu AndroidTV a tím pádem přístup k dalším aplikacím (ano, jedná se AndroidTV box a je možné sledovat a instalovat další appky) je možný už jedině ovladačem STB. Ale následně zase pohyb v tomto menu, instalace aplikací atd. už zase lze provádět ovladačem od TV.
A jelikož já osobně žádné další aplikace nepotřebuji nebo je mám přímo v TV (Netflix, Youtube.....), tak si úplně vystačím s originálním ovladačem od TV a ovladač od STB leží v polici.
octaman
Kolemjdoucí

Předchozí stránka