Díky, nastavil jsem přibližně dle tebe a obraz se dost změnil k lepšímu. Vidím to ale na tu profi kalibraci, když už to ta TV umožňuje.
V každém případě jsem z c845 nadšený a určitě jsem udělal dobře s koupí. AndroidTV běží naprosto plynule, kodi také, Dolby vision také plné funkční. Takže rpi4 s libreelec už je vypnuté. Televize umožňuje průchod audia z kodi do AVR ve všech formátech bez komprese.
Souhla AVR a TV na jedničku. S původní lg byl problém, kdy se neustále zvuk přepínal na TV i přes to, že běželo libreelec (opravdu neřešitelný problém). Ps5 na TV luxusní, HDR je teď opravdové
Spuštění TV za 2 vteřiny s tím, že si pamatuje spuštěnou app (kodi nebo YouTube) je taky skvělá věc. Spotřebu neřeším.
Na ovladači mi vadí zvuk tlačítek, asi zkusím sehnat ten druhý ovladač, stříbrný. Snad je tišší.
Hlasové ovládání prozatím nijak nevyužiji, nenapadá mne na co. S Google home to sice funguje, ale televize třeba nejde vypnout pokynem přes asistenta. Lze pouze zapnout. Nenašel jsem nikde proč tomu tak je. Snad se někdy podaří vyřešit.
To, že Google assistant není v menu je proto, že nepodporuje češtinu. To sice ano, ale u TV stick s Android TV běžně bývá. No třeba v příštím update bude.
Zvykáme si na velikost, je to fakt obří televize, alespoň pro nás