od sedli02 4. 10. 2024 08:44
Tak nakonec dokonce s nějakou další slevou u planeo (šrotovné) Vyšla B4 55 na 19 992,- přes úvěr, který samožejmě do 14 dní splatím. Jen nyní čekám, kdy budou mít naskladněný nový kus, jelikož ten, co mají jako jediný v prodejně nejblíže u mě je pouze vystavený. A i když mi paní říka, že na TV běží nějaká jejich reklamní smyčka a není stálý obraz, tak si asi raději počkám na nevystavený kus.
EDIT: tak nakonec budu muset vzít vystavený kus, žádná prodejna nemá jiný, než vystavený kus a je to doprodej. Prý ji nahradil OLED 5546LA, rozdíl v nich není, jeden pán z prodejny mi říkal, že to takhle LG dělá, co se týká těch označení. Že například B42LA uvede na trh pro Alzu,Planeo, CZC a pár dalších obchodů a B46LA pro Datart a jiné, aby si nekonkurovali v cenách i když jde vlastně o stejnou TV... Následně když doprodají veškeré vyrobené kusy, tak začnou dodávat i ostatním B46LA a různě tyhle kódy mění během roku, zajímavá taktika. Takže budu mít vystavený kus, ale prý je 14 dní vystavený a nemá žádný škrábanec, tak uvidím ještě sám na prodejně...
Tak díky moc s pomocí a výběrem, už teď se těším a jsem zvědavý na svůj první OLED u TV.