Ahoj, chci se zeptat jestli se vyplatí a dává smysl utratit za 77" OLED 4K QE77S95D Série S95D (2024) cca 77k ( vyuzil bych aktualni cashback, 5% online slevu a koupil pracku s 50% slevou

). Mam rad filmy, ale zatim jsem si vzdy vystavil s TV okolo 30k max., ale ted se stehujeme do noveho domu a tak jsem si rekl, ze si udelam radost. Ale premyslim, jestli pro cloveka ktery neni uplne audiofil, dava smysl utratit tolik penez za TV. Co se tyka pozadavku, TV bude v obyvacim pokoji ktery je s kuchyni a je docela velky, proto ta velikost TV... v mistnosti jsou 3 velka francouzska okna, takze tam bude hodne svetla, proto bych potreboval TV ktera si s tim poradi. Zvuk na tv, pro me neni dulezity - mame domaci kino. Plus teda zdroj na TV, bude skrze internet a jeste na nem bude pripojeny PS5.
Původně, nez jsem narazil na tuhle akci na Samsungu jsem byl rozhodly pro LG rady C, nicmene pokud bych si mohl vybirat a existovala by nejaka moznost tak super by byla nejaka Phillips Tv, kvuli ambilightu.
Moje otazka zni, dava smysl a je duvod proc utratit tolik penez za TV ? Nebo se s mymi pozadavky da najit neco jineho ?
Duncall->Aklcatel OT DB->Phillips Savy->5110->3310->M35i-> GD35->S M55->SE k500i->Rokr E1->V360->T230->2610->5610 XM->6234->K750i->KP500->5800->Sam. Jet->6300->S Wave->HTC Desire S