Nová 75 palcová TV do obyváku ?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod remaxik 19. 10. 2024 21:51

Ahoj, chci se zeptat jestli se vyplatí a dává smysl utratit za 77" OLED 4K QE77S95D Série S95D (2024) cca 77k ( vyuzil bych aktualni cashback, 5% online slevu a koupil pracku s 50% slevou :D ). Mam rad filmy, ale zatim jsem si vzdy vystavil s TV okolo 30k max., ale ted se stehujeme do noveho domu a tak jsem si rekl, ze si udelam radost. Ale premyslim, jestli pro cloveka ktery neni uplne audiofil, dava smysl utratit tolik penez za TV. Co se tyka pozadavku, TV bude v obyvacim pokoji ktery je s kuchyni a je docela velky, proto ta velikost TV... v mistnosti jsou 3 velka francouzska okna, takze tam bude hodne svetla, proto bych potreboval TV ktera si s tim poradi. Zvuk na tv, pro me neni dulezity - mame domaci kino. Plus teda zdroj na TV, bude skrze internet a jeste na nem bude pripojeny PS5.

Původně, nez jsem narazil na tuhle akci na Samsungu jsem byl rozhodly pro LG rady C, nicmene pokud bych si mohl vybirat a existovala by nejaka moznost tak super by byla nejaka Phillips Tv, kvuli ambilightu.

Moje otazka zni, dava smysl a je duvod proc utratit tolik penez za TV ? Nebo se s mymi pozadavky da najit neco jineho ?
Duncall->Aklcatel OT DB->Phillips Savy->5110->3310->M35i-> GD35->S M55->SE k500i->Rokr E1->V360->T230->2610->5610 XM->6234->K750i->KP500->5800->Sam. Jet->6300->S Wave->HTC Desire S
remaxik
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 20. 10. 2024 09:07

77b4 za 55k na alze
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S4nt4 20. 10. 2024 09:37

77K neni spatna cena za top model v 77. Pokud te ta cena nebude trapit, budes spokojeny. Urcite by me trapila absence DV a chrochtal si radsi s MLA panelem. B4 je uplne jina kategorie a nema tady co pohledavat.
S4nt4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 20. 10. 2024 09:44

“ Ale premyslim, jestli pro cloveka ktery neni uplne audiofil, dava smysl utratit tolik penez za TV.”
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod remaxik 20. 10. 2024 10:44

S4nt4 píše:77K neni spatna cena za top model v 77. Pokud te ta cena nebude trapit, budes spokojeny. Urcite by me trapila absence DV a chrochtal si radsi s MLA panelem. B4 je uplne jina kategorie a nema tady co pohledavat.

To je prave ono, puvodni limit byl 50k…ale jak rikam
jsem ochoten neco prihodit, pokud poznam rozdil :D

-- 20. 10. 2024 11:48 --

S4nt4 píše:77K neni spatna cena za top model v 77. Pokud te ta cena nebude trapit, budes spokojeny. Urcite by me trapila absence DV a chrochtal si radsi s MLA panelem. B4 je uplne jina kategorie a nema tady co pohledavat.

To je prave ono, puvodni limit byl 50k…ale jak rikam
jsem ochoten neco prihodit, pokud poznam rozdil :D
remaxik
Junior

Odeslat příspěvekod S4nt4 20. 10. 2024 11:08

Jasne, jsou to tvoje prachy a ty se na to budes divat. Ja dal 62k za 65" JZ1500 a radost mi dela porad stejnou, nelitoval jsem ani jednou. MLA uz je zase o krok dale :)
S4nt4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 20. 10. 2024 14:20

Zhruba před měsicem šla tato TV pořidit přimo na samsung shopu někde mezi 50-60tkč což mě taky lakalo.
Jenže Samsung ma několik věci, ktere mě odrazovali jako chybějici podpora DV a hlavně DTS a taky to, že nema univerzalni dalku. Co mě však uplně od teto TV odradilo je jeji antireflexni uprava, ktera sice teoreticky vypada dost slibně, ale praxe je opačna. Shaněl jsem nějake info, recenze a v diskuzich zkušenosti. Už v recenzich se někde uvadi, že tato antireflexni uprava neni pro všechny a v některych vyloženě upozorňuji před koupi, aby se potencionalni majitel osobně seznamil s tim co si pořizuje. No a v diskuzich na to dost lidi velmi nadavalo a někteři dokonce po koupi tuto TV vraceli. Ja měl možnost tuto TV osobně vidět a ta ztrata celoplošneho kontrastu při světle diky jeji antireflexni upravě je opravdu šilena. To, už ani nebyla tmavě šeda misto černe, ale prostě vyloženě šeda, kdy i IPS panely jsou na tom lepe.
Takže jestli maš možnost někde tuto TV vidět tak si ji běž omrknout.
Jinak vybornou antireflexi ma LG řady G.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod remaxik 20. 10. 2024 18:03

Tak to jsi me odradil, nemam moznost to nikde vyzkouset…tak se mi moc nechce riskovat. Tedka jsem nasel na planeu tuhle Philips 65OLED819/12 - je to sice 65 palcu, ale za cenu 46 tis. Jen teda do dneska.
remaxik
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 20. 10. 2024 19:03

Drahe, pockej na BF
majkom
Mírně pokročilý