65OLED 40k CZK- LG C44 vs Philips 818 vs LG G3 nebo??

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Holly_cze 8. 11. 2024 11:52

Ahoj vsem !
Pravidelne procitam toto forum moc rad bych znal vas nazor pripadne zkusenosti s temito TV/OS apod..takze se pokusim odpovedet na co nejvice veci a poznatku z drivejsich prispevku ;-)

urcite bych chtel
65 palec OLED
WEBOS nebo ANDROID TV je mi jedno
cena do 40k, s tim ze pokud bude neco lepsiho lehce pres hranici tak primourim oko (viz Panasonic TX-65MZ800E za 44)

chtel bych pouze znacky Philips, Sony, LG mozna i Panasonic (urcite ne Samsung, TCL, Hisense apod..)

-primarni vyuziti pro me jako platce TV bude po vecerech pro me filmy/serialy (bude tma v mistnosti), pro rodinu pres den youtube kids apod (klidne at maji svetlo, odlesky, super cernou stejne nedoceni atd., nebudu doma takze nevadi :D )

-zvuk bude resen externe pres soundbar, netreba resit (nicmene podpora Atmos ano, byt je to spise marketing)

moje poznatky z fora a osobnim pruzkumu z prodejen

LG C44
+cena 35k
+kvalitni obraz za ty penize
+ovladac?

-potencionalni kalibrace za pul roku
-webOS bude aktualni 5 let, pak jenom bezpecnostni zaplaty, trosku se mi to zda malo

Philips 818
+cena 35k
+podpora snad vsech formatu a certifikaci
+ambilight (neni rozhodujici)

-rok 2023
-neznama podpora OS (nechci Titan, ktery mi predhazuje reklamy extra reklamy navic)
-google takze minus dalsi kus soukromi (neni rozhodujici)

G39
+MLA panel (byt rozdil asi nepoznam, ale hadam ze vice vydrzi, jas a dalsi mini vyhody)
+cena 39k
+ovladac?

-rok 2023 tzn. OS bude podrporovan pouze 4 roky
-procesor α9 4K Gen6 AI oproti C44 s α9 4K Gen7 AI (je poznat rozdil, rychlost?)

rozdil mezi jednotlivymi obrazy ve slepem testu bych asi nepoznal, stejne tak se nebudu ptat na vykon procesoru protoze kazdy je optimalizovany na jiny OS

takze bych rad znal vase poznatky, zkusenosti, spokojenosti a nespokojenosti s touto nabidkou, a ktery z techto TV byste volili a hlavne proc a proc byste nevolili ostatni

dekuji moc !!
Naposledy upravil Holly_cze dne 8. 11. 2024 14:00, celkově upraveno 1
Holly_cze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 8. 11. 2024 12:15

Pokud ti nevadi držak misto stojanu tak bych nevahal a šel do G4...
viewtopic.php?f=1703&t=1288535&start=2040
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Holly_cze 8. 11. 2024 13:11

Diky za tip ale roční úroková sazba 25,59 %, RPSN 25,60 % me dost odrazuje a dostanu se vysoko pres 40k
Holly_cze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 8. 11. 2024 13:18

Je to na desetiny takže by jsi přeplatil 1 splatku tedy finalně 44 000kč a i to by byla velice pěkna cena. Jenže pokud vyplatiš celou častku tedy 39 992kč do 14 dnu od uzavřeni smlouvy tak nepřeplatiš ani korunu takže tuto TV budeš mit za uvedenou častku.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Holly_cze 8. 11. 2024 13:29

Dekuji za vysvetleni, podivam se jeste na podminky te akce, drzak by nevadil byt to jsou dalsi 2 tisice tak to dava smysl :)
a pockam na dalsi nazory, nicmene zni to super a moc dekuji :)
Holly_cze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod solfan 8. 11. 2024 13:40

pokud mas moznost jeste nekde koupit 818, tak urcite to, obraz bude super (jak pises, rozdily nepoznas), je tam google (za mne plus) a hlavne ambilight.
ja jako dlouhodoby uzivatel ambilight jsem koupil LG v zari (prave proto, ze uz nic rozumneho bez titan os (to je silenost) za rozumne penize neslo sehnat) a chybi mi to...
da se bez toho koukat, to ne ze ne, ale... :-D
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod Holly_cze 8. 11. 2024 15:24

Philips 818 je v datartu ale je rozbalena, a hadam ze pouzita takze uz je to asi mimo hru a navic nejde rezervovat cehoz jsem si nevsiml drive
Holly_cze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod solfan 8. 11. 2024 15:52

myslel jsem si...kazdopadne za zajimavou cenu je 719, ale je tam titan...a to je celkem spatny, tam ty aplikace proste nebudou, takze jedine to provozovat s nejakou "krabickou".

a nebo c4 od LG, tam ale ty aplikace take nic moc, mam b4 a o2 tv seka obraz, skylink take nic moc co se kvality obrazu tyka...
:-)
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod Holly_cze 8. 11. 2024 17:34

Jak jsem psal na zacatku postu, TITAN nechci, kvuli jeho extra spehovani a prehnanemu nabizeni reklam..ani se nedivim ze na to nechce nikdo nic vyvijet a TV s tim padaji dolu...az zrusi ty reklamy tam mozna nekdy ano :)
Holly_cze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod solfan 8. 11. 2024 22:40

tak to mas potom moznost uz jen lg...
od philipsu je pak 819 ale to cenove jinde.
nebo jak jsem psal, koupit 719 a provozovat to s prehravacem...
ja bych to tak asi udelal, kdyby v case meho nakupu nestala nesmysl (v zari ji nabizeli prez 40k �)
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 9. 11. 2024 12:25

ted jesem videl Cko od LG za 35k v alze, jestli to tu nebylo:)
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paja726 9. 11. 2024 14:24

Již týden v Datartu LG OLED65C45LA za 33.3t na VIP účet. Měl jsem podobné dilema. Nakonec vzal LG. Po zapojení na satelit skylinku ale hrůza - obraz jaksi do zelena, pleťovka v háji. Teprve po vypnutí všech Auto, EKO a jiných AI blbostí TV ukáže, co umí.
paja726
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SSakul 10. 11. 2024 10:37

QD OLED 65S90D na planeo s využitím akce na splátky a následným předčasným splacením za 28k
SSakul
Mírně pokročilý