Výběr televize 55" v ceně kolem 20k v BF akcích

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Renoi 30. 11. 2024 08:21

SSakul píše:Vybíral bych OLED a využil bych stále ještě platné akce Planeo -20% slevy na splátky na desetinu a následným odstoupením do 14dní

55" B4 na planeo + splátky desetinu vyjde na 19111

55" S85D + splátky pak za 15990

Za zmínku možná stojí i 65" B4, která vyjde na splátky 22390

Jak to přesně funguje a kde najdu příslušný formulář pro odstoupení ze smlouvy?
Dík
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 30. 11. 2024 09:09

Tu smlouvu uděláš celou přes prohlížeč přímo na stránce Planeo. Když klikneš na zelené financovat pod slovem desetina, přidá ti do košíku zboží už s 20% slevou.
Po udělání celé objednávky budeš přesměrován na stránky homecredit.

Výpověď je jednoduchá, po obdržení zboží stačí zavolat na homecredit a požádat o odstoupení od smlouvy do 14 dní. Emailem od nich dojde formulář a číslo účtu k uhrazení . Pokud bys neodstoupil a splácel podle kalendáře, vyjde sleva jen na 10%
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Renoi 30. 11. 2024 09:17

Předpokládám že to všechno (kromě výpovědi) mužů udělat přímo v prodejně.
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 30. 11. 2024 10:06

V prohlížeči je to celé otázka 5 minut. Půjde to samozřejmě i v obchodě, jen můžou nabídnout místo homecredit i cofidis, se kterým ale nemám zkušenosti a upřímně nevím, jaké má podmínky k odstoupení.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Renoi 30. 11. 2024 11:51

Dneska jsem měl v plánu koupit dětem PS 5 s VR2 v Datartu. Tohle jde taky pořídit v Planeu levněji? Já na splátky niky nekupuji, tak se v tim nevyznám a když tam vidím rpsn přes 20% ...
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 30. 11. 2024 12:24

Když odstoupíš od úvěru do 14 dní, neplatíš žádné úroky a rpsn ti je úplně jedno. Co si kde koupíš je na tobě, momentální akce desetina u které je aplikovaná 20% sleva platí prakticky na skoro celý sortiment. Stačí si otevřít jejich stránky a podívat se. Mají tam i nějaké konzole PlayStation 5 a základní vyjde na 7590.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bobolit79 30. 11. 2024 21:58

Neni se ceho bat. V rijnu jsem bral Iphone 16pro, vse delal pres net a jejich apku. Po obdrzeni zbozi napsal email, ze chci odstoupit a vse doplatit. Nic navic jsem neplatil, delal jsem uz ponekolikate, vzdy cekam, ze uz me zamitnou, ze je ojebavam :D Na jaro planuji Oledku, zase pres ne :D
Bobolit79
Kolemjdoucí

Předchozí stránka