Domovská obrazovka TCL

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod slava688 28. 1. 2025 15:02

Potřeboval bych prosím poradit,jestli se dají u TV TCL odebrat aplikace na domovské obrazovce. Jsou tam aplikace, které nikdy nevyužijjde Mohu změnit pouze pořadí?
Díky,mám C845,ale asi je to podobné i na jiných tv.
slava688
Junior

Odeslat příspěvekod Martin Ma 12. 5. 2025 19:00

Primo z obrazovky to u Google TV nejde.
Ja to mam vyreseny tak, ze aplikace ktere nepouzivam, bud vypnu a nebo kdyz to umoznuji odinstaluji, takhle jsem to udelal u Netflix,Disney,HBO,RakutenTV a Prime video.
Udelas to v menu Nastaveni/Aplikace.
Martin Ma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NgocNhung 29. 5. 2025 17:18

Ahoj, u většiny TCL TV s Google TV nebo Android TV můžeš změnit pořadí aplikací na domovské obrazovce podržením tlačítka OK (nebo prostředního) na dálkovém ovladači, když máš aplikaci označenou. Bohužel některé předinstalované aplikace (např. Netflix, YouTube) odstranit nejdou – maximálně je můžeš přesunout dozadu nebo schovat v nastavení doporučení. U C845 by to mělo fungovat stejně. Zkus to a dej vědět, jestli to pomohlo!
Hello I'm NgocNhung.
NgocNhung
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirka6111 30. 5. 2025 22:33

TCL aplikace odstranit nelze. Vše ostatní lze odinstalovat. Najedete například na Youtube, podržíte OK dokud se neotevře nabídka a zvolíte "Zobrazit podrobnosti" a dáte odinstalovat.
Pokud vám vadí (stejně jako mě) příliš přeplácaná uvodní obrazovka tak stačí najet vlevo nahoru na ikonu google účtu, kliknete na ni objeví se volba účtů. Sjedete dolů na "spravovat účty". Vpravo v nabídce zapnete předposlední položku "režim pouze aplikace". Tím zmizí z úvodní obrazovky vše kromě ikon nainstalovaných aplikací.
Jirka6111
Kolemjdoucí