TV do 15.000,- v 65" pro Netflix a T-Mobile TV Go

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod karlos19 17. 2. 2025 13:36

Zdravím, prosím o pomoc s výběrem nové TV do obýváku. Aktuálně máme 65 palců, tak bych asi zachoval tuto velikost. TV sledujeme ze vzdálenosti cca 270 cm.
Na TV sledujeme primárně Netlfix a programy přes aplikaci T - Mobile TV GO.
Set-top-box nechceme, proto bohužel značka Hisence nepřipadá v úvahu. (T mobile tv go aplikaci pro Hisence nepodporuje). Takže v úvahu jsou značky jako Sony, LG, Samsung, Philips (popřípadě TCL, Sharp, Sencor)
Zvuk není podmínkou. Používáme soundbar. TV připojujeme k internetu přes kabel.
Prosím tedy o radu, jakou TV ve 4K s co nejlepším panelem, ideálně 65 palců pro naše požadavky vybrat v ceně max do 15K. Na Planeu nyní mají i zajímavé akce šrotovné ještě 14 dní.

Moc děkuji za typy, případně za rady.
Naposledy upravil MgX dne 17. 2. 2025 20:08, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven příliš obecný název vlákna.
karlos19
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 17. 2. 2025 15:19

To je dost málo na kvalitní TV. Opravdu by to chtělo aspoň 100/120 Hz panel, když už ne mini LED.
Pokud není šance na zvýšení limitu, pak nějakou TCL, např. 65C655 Pro, která je alespoň QLED, nebo pak 65P755.

Ten T-mobile TV GO se nedá spustit přes webový prohlížeč? Pak by mohl fungovat i ten Hisense.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos19 17. 2. 2025 15:31

Bohužel rozpočet vyšší nemáme. Maximálně můžeme ubrat na 55 palců, ale to už nevím zda je dobrý nápad, když jsme teď 7 let koukali na 65 palců..

Dá se pustit přes prohlížeč, akorát ovládat tu aplikaci přes prohlížeč v TV by nám vůbec nesedělo. Ještě je možnost k Hisence pořídit od T mobile set-top-box za 50,-/ měsíc. k Tarifu, akorát jsme to chtěli mít vše formou aplikací bez externích zařízení.
karlos19
Junior

Odeslat příspěvekod solfan 17. 2. 2025 17:14

osobne si myslim, ze to bude furt kompromis. ale za me xiaomi minled a dolozenim 4000, nebo hisense a settopbox.

jinak si myslim, ze se moc prosti stavajicimu stavuneposunes, pokud zustanes u obyc led.

co je duvod vymeny?

-- 17. 2. 2025 16:16 --

mam ted na vyzkouseni chromecast s google TV a za me super, funguje co potrebuji a stoji to asi 1000 myslim. takze settopboxu bych se as moc nebal (pokud se tedy nebavime o duchodcich, tam samozrejme problem se zmenou byt muze...)
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod karlos19 17. 2. 2025 17:39

Tak nakonec budu ochotnej přidat cenu na 20-22k
Důvod pro novou tv je takový, ze ta současná už nepodporuje aplikace, které chci používat. Mam model z roku 2017 Samsung.
Takže nakonec mohu trochu připlatit za lepší tv.
Děkuji
karlos19
Junior

Odeslat příspěvekod solfan 17. 2. 2025 19:41

no to jsi ale stale ve vodach hisense, jak je na tom xiaomi tezko rict, asi ji moc lidi nema.
takze bez pro hisense a chromecast :-)
solfan
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 17. 2. 2025 21:34

Momentálně žádné mega akce nejsou ale kdybych měl vybrat TV teďka asi bych vybíral v poměru cena výkon mezi těmito dvěmi.

Levnější Hisense za 16k ( 17 bez desetiny se srotovnym )

https://www.planeo.cz/hisense-65u72nq

Nebo za 18k dražší TCL

https://www.planeo.cz/tcl-65c765
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos19 17. 2. 2025 22:19

Ta TCL 65c765 vychází na 22.800,- To je už trochu víc.
Leda cenově TCL 65C655 PRO za 16k.
Tak buď vyberu TCL 65C655 PRO nebo Hisense 65U72NQ a vezmu si k t mobile tarifu jejich set-top-box s nainstalovanou aplikací na sledování TV aplikace.
Musím tedy popřemýšlet, která z těchto dvou by byla lepší.
karlos19
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 17. 2. 2025 23:00

To TCL 65C765 vychází na Planeo přesně na 18310 Kč pokud ji vezmeš na úvěr desetina Homecredit, který načte 20% slevu a poté po doručení TV od toho úvěru do 14 dní musíš odstoupit, aby ses vyhnul extra úrokům. Je to velice jednoduché a léty zde ověřené.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 18. 2. 2025 08:16

Je to jednoduché, ale i kdybys neodstoupil a prostě to na ty splátky vzal, tak zaplatíš 20.141,- Kč a to je pořád o téměř 3.000,- méně než v hotovosti.
Tak můžeš mít lepší TV za fakt dobrou cenu.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos19 18. 2. 2025 08:46

ok, děkuji za rady. Asi nakonec zvolím tu Hisense 65U72NQ z PLanea za 16.9K v akci. Tak snad neprohloupím :)
karlos19
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 18. 2. 2025 08:53

To určitě ne, jde jen o ten systém a trochu menší pohodlí, ale obraz je výborný.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos19 18. 2. 2025 09:20

no tak ještě popřemýšlím radši i nad variantou TCL 65C765 a splátky s okamžitým doplacením pokud by se kvalita tímto zlepšila :)
karlos19
Junior

Odeslat příspěvekod octaman 18. 2. 2025 10:55

karlos19 píše:Dá se pustit přes prohlížeč, akorát ovládat tu aplikaci přes prohlížeč v TV by nám vůbec nesedělo. Ještě je možnost k Hisence pořídit od T mobile set-top-box za 50,-/ měsíc. k Tarifu, akorát jsme to chtěli mít vše formou aplikací bez externích zařízení.

Dobrý den, taky jsem řešil problém TV Hisense vs. MagentaTV jen s tím rozdílem, že v době mého výběru nové TV jsem absenci jejich aplikace neřešil, jelikož jsem používal jinou IPTV. Na Magentu jsem přešel až letos.
Mohu potvrdit, že používat MagentaTV přes prohlížeč v TV je velmi nepohodlné a zdlouhavé.
Proto jsem jsem si taktéž pořídil do pronájmu jejich set-top box s tím, že je to jen dočasné řešení - dle informace od Hisense by se aplikace MagentaTV ve VIDAA systému měla objevit v průběhu tohoto roku.
Výborné ale je, že lze defacto celý box ovládat pomocí ovladače od TV. Originální ovladač od STB jsem použil jen na začátku na nějaké prvotní nastavení a od té doby leží na polici.
octaman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos19 18. 2. 2025 12:46

ještě se zeptám... našel jsem na Planeu ještě TV Samsung QE65Q80D. Když bych se měl rozhodnout tedy mezi Samsung QE65Q80D a TCL 65C765, co by bylo výhodnější? Cena stejná.
Děkuji za radu.
karlos19
Junior

Další stránka