FSC MYRICA V32-1 mám doma asi půl roku - nic z toho co píšou na tom fóru jsem nezaznamenal - zatím maximální spokojenost - obraz je perfektní, ale u jakékoliv LCD hodně moc záleží na zdroji obrazu - já mám všechno z digi SAT, DVD a PC takže pohoda, ale pokud máš jenom analog, tak i to co Ti předtím na CRT připadalo jako dobrý signál a pěkný obraz Ti na LCD bude připadat jednoduše strašné..

) FSC MYRICA V32-1 má velice dobrý jas a kontrast při pohledu z jakéhokoliv úhlu.. U TV jsou i hodně akční scény bez problémů a PC a DVD mají obraz prostě perfektní..
Nevýhody: Má jenom jeden tuner a PIP a PAP jsou pouze pro některé vstupy, dálkové ovládání by mohlo být lepší, reagovat rychleji. Pro mě ještě jeden zásadní nedostatek, který se vztahuje k tomu, že mám zapojeno více vstupů (pokud budeš mít všechny TV programy z jednoho zdroje, tak Ti to vadit nebude) - pro přepínání mezi jednotl. vstupy je na DO jenom jedno tlačítko, takže je potřeba projíždět dokola všechny vstupy (např. 7krát zmáčknout to samé tlačítko).. Jinak samé pozitiva a sociální jistoty..