od pepe_sk 12. 5. 2006 10:18
LCD je dobra volba. Plazma sa moc neoplati. Aj ked obraz je lepsi a hlavne za 107 plazmu das dnes ani nie 50 tisic. Ale jedna sa o plazmove primace starsej generacie. Par som ich mohol otestovat a na TV, PC pripadne DVD bohate postacuju.
Ale hlavne si kup LCD, ktore je najmenej kazove a ktore ma na slovenksku kvalitny servis. (Philips,SONY. Panasonic) Ked si kupis ktorekolvek z nich, tak budes spokojny. (na modelovej rade zalezi asi tak, ze pokial mas 50 tisic, tak si kupis cez velkosklad ktorykolvek z nich. Ale nepreplat na hluposti. Ked to vidis v obchode, tak sa nenechaj pomylit. Oni v hypermarkete maju cast LCD a Plazma TV napojenych na HD signal a cast na antenny signal alebo DVD. To je brutalne zavadzajuce. Ktorekolvek LCD strednej alebo vyssej triedy ak postavis doma v obyvacke, nebudes mat vedla neho inu plazmu alebo ine LCD, tak bude obraz vynikajuci. (samozrejme zalezi na signale, klasicku TV radsej nehodnot). Ja mam Samsunga a som moc spokojny, aj ma muchy, ale v ovladani, nie v obraze. Takze moj typ.. LCD 32`` Panasonic Viera... ten som chcel kupit, ale nemal som dost penazi nan, tak som ostal pri samsungu 26`` LCD.
Horsia vec ako problem s PC je problem so svokrou.