schj píše:mas pravdu, su to 4sk/kW
To je 330 SKK mesacne. Jedna navsteva kina ma stoji viac, takto by som mal kino doma.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
schj píše:mas pravdu, su to 4sk/kW
zajimavě nestranné porovnání http://www.electroworld.cz/is-bin/INTER ... 0975/quote]
No co som pocul tak toto robia najma samsungy... skokove zmeny ... philipsi to robi plynule. (ostatne znacky neviem)schj píše:A aj mi dost vadi ked v rychlom slede preskakuje scena z tmaveho do trochu svetlejsieho tak vidiet ako pracuje automat a preblikava obraz. Ztmavuje a zosvetluje v jednom kuse. Andrej_B vsimol si si to? Neda sa to dako vypnut, ty ho mas dlhsie.
schj píše:na tom mojom lcd automatika este viac stmavi obraz pri tmavych scenach aby bola tmava tmavsou, ale vtedy aj to malo svetleho co tam je sa straca a skoro nevidis co tam vlastne je. A aj mi dost vadi ked v rychlom slede preskakuje scena z tmaveho do trochu svetlejsieho tak vidiet ako pracuje automat a preblikava obraz. Ztmavuje a zosvetluje v jednom kuse. Andrej_B vsimol si si to? Neda sa to dako vypnut, ty ho mas dlhsie.
POiNTER píše:No co som pocul tak toto robia najma samsungy... skokove zmeny ... philipsi to robi plynule. (ostatne znacky neviem)schj píše:A aj mi dost vadi ked v rychlom slede preskakuje scena z tmaveho do trochu svetlejsieho tak vidiet ako pracuje automat a preblikava obraz. Ztmavuje a zosvetluje v jednom kuse. Andrej_B vsimol si si to? Neda sa to dako vypnut, ty ho mas dlhsie.
If you want to get rid of dynamic contrast and dynamic dimming do the following. While the TV is in standby, press menu, info then mute and turn the TV back on. A menu will then be displayed on screen, go into Option Table and turn Dynamic contrast and Dynamic dimming OFF.
No podla toho ako si to nastavis... ako spominal Krayzie... u philipsu sa to nazyva Dimming Backlight... ale v popiskach sa to neuvadza... len dynamicky kontrast. V menu sa da jednoducho nastavit 3 urovne dorazu (minimum, stredne, maximum), alebo funkciu vypnut. Takze podla toho ako si nastavis, tak ti to bude zobrazovat...Andrej_B píše:Ako je na tom phillips so zobrazenim tmavych scen?
POiNTER píše:No podla toho ako si to nastavis... ako spominal Krayzie... u philipsu sa to nazyva Dimming Backlight... ale v popiskach sa to neuvadza... len dynamicky kontrast. V menu sa da jednoducho nastavit 3 urovne dorazu (minimum, stredne, maximum), alebo funkciu vypnut. Takze podla toho ako si nastavis, tak ti to bude zobrazovat...Andrej_B píše:Ako je na tom phillips so zobrazenim tmavych scen?
Ano VGA uz ma pomerne malo modelov... este ho maju niektore 9kove modeli, ale ostatne uz nie. A aky je dovod? ... neviem presne aky... urcite nejaky existuje... mozno chcu prejst plne na HDMI standart (to vysvetluje preco maju skoro vsetky modely 2xHDMI).schj píše:...lcd philips a vobec nemali vga vstupy, to si ako predstavuju? Viete niekdo aky maju dovod, ze to tam nedaju.
Jozef035 píše:zajimavě nestranné porovnání http://www.electroworld.cz/is-bin/INTER ... 0975/quote]
Jeden z mála článkov kde to zhodnotili pravdivo. Jediná vec čo mi tam chýbala je porovnanie zobrazovania tmavých scén s ktorými majú údajne LCD v tme problémy. Či je to naozaj tak a prečo na svetle nie a v tme áno.e/quote]
vlasta píše:Jozef035 píše:zajimavě nestranné porovnání http://www.electroworld.cz/is-bin/INTER ... 0975/quote]
Jeden z mála článkov kde to zhodnotili pravdivo. Jediná vec čo mi tam chýbala je porovnanie zobrazovania tmavých scén s ktorými majú údajne LCD v tme problémy. Či je to naozaj tak a prečo na svetle nie a v tme áno.e/quote]
To je jednoduché. Tmavá jde na LCD stále blbě, daň za princip fungování. Nepřekonatelný problém.
Ale ve tmě je více vidět, špatné podání tmavých odstínů a černé, prosvítá, ve dne to maskuje světlo.l/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků