Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
taipan píše:vlasta píše:Jozef035 píše:zajimavě nestranné porovnání http://www.electroworld.cz/is-bin/INTER ... 0975/quote]
Jeden z mála článkov kde to zhodnotili pravdivo. Jediná vec čo mi tam chýbala je porovnanie zobrazovania tmavých scén s ktorými majú údajne LCD v tme problémy. Či je to naozaj tak a prečo na svetle nie a v tme áno.e/quote]
To je jednoduché. Tmavá jde na LCD stále blbě, daň za princip fungování. Nepřekonatelný problém.
Ale ve tmě je více vidět, špatné podání tmavých odstínů a černé, prosvítá, ve dne to maskuje světlo.l/quote]
Jedna vec ma ale znepokojila. Plazma ako keby mala problem s podanim cisto bielej. Aj ked som jej apologet, LCD ma bielu lepsiu. Je to mozne ?
To ze ma nativne rozlisenie 1366x768 neznamna ze nevie prijat signal 1080i a 720p. Kazda HD Ready TV to musi vediet (je to jedna z podmienok)... signal 1080i sa downscaluje a signal 720p sa upscaluje na 768 riadkov. V 32" palcovom segmente vela Full HD LCD ani nenajdespetar píše:Ta Tesla by snád nemusela být špatná, ale má rozlišení panelu jen(1366 x 768), škoda, že nemá rozlišení HDTV (1080i a 720p), nebo se pletu?b/quote]
ak som dobre pochopil tak petar sa pytal na tuto Teslu - 32LCD 70 WDG HDVose píše:Ta tesla má rozlišení 1024 x 1024 (1080), takže to není vůbec špatné, ale nikde na netu nejde sehnat. Suprově vybavená, vše od Hitachi, DVB-T no za ty prachy před Vánocema úplná bomba. Samo Panasonic, LG atd. jsou zavedené značky, ale toto by nemuselo být vůbec špatné.b/quote]
POiNTER píše:V 32" palcovom segmente vela Full HD LCD ani nenajdes
POiNTER píše:taipan: Zalezi to od teploty bielej, na Philipsoch sa da nastavit v 3-4 rezimoch. Mozem potvrdit ze LCD Philips dokazu zobrazit bielu krajsie ako Plazmy Philips.
Koby píše:Dotaz: Za jak dlouho se zhruba na plazmě vypálej místa, kde se obraz nehýbe? Vypaluje se spíš černá nebo spíše jasnější barvy?
jde mi o to, že když je DVD ve formátu anamorfoza 2,35:1 a mám tak 3,5 hodiny dlouhej film, zda se tý telce něco stane nebo ne a jak to dopadne po častejěšim přehrávání podobných DVD.Díky mocn/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků