Samozrejme že je to reklama ale keď ti pustia v zatemnenej miestnosti dobre nastavené porovnateľné tv, plazmu a lcd, tak obraz je istotne lepší na plazme pokiaľ sa jedná o nejaký film. To asi nespochybní nikto. O nič iné tam nešlo. AndrejB, to nakoniec tvrdíš sám aj ty ak sa jedná konkrétne o tento prípad, pozeranie večerných filmov potme. Neviem ako lcd ale plazmu tam isto dali najlepší Pioneer. Seriózne by bolo keby tam napísali aj typy tých televízorov. Ono 99% zákazníkov to aj tak netrápi. Kto sa o to zaujíma a je fakt náročný filmový divák tak na to príde aj sám a ostatní sa väčšinou rozhodujú podľa toho čo im povie kamarát alebo predavač. Alebo podľa toho čo vidia v predajni. A tam je na prvý pohľad jednoznačne krajšie lcd.
Pointer: Navrhni v tom TPD nech tam spravia kóju na porovnanie. Daj tam ten váš drahý Philips a Pioneer nech tam prenesie nejakú špičkovú plazmu. To by som tam zašiel 130 km len kôli tomu. Fakt by ma to zaujímalo. Alebo nastav aspoň tú vašu plazmu čo tam máte.

To by ma tiež fakt zaujímalo porovnať ich lebo to LCD vyzerá slušne a asi by sa na ňom dali pozerať aj tie horory.