petr1342 píše:lidi neblázněte, philips 9551 jsem měl doma 3 dny a musel sem ho vrátit,když zapomenu 2vady obrazu(viz tvfreak), tak to sekání při pohybu bylo fakt šílené,na čt24 neběžel plynule pásek se zprávami,ale hrozně se cukal(sport,videoklipy,dokumenty o zvířatech,dokonce i při pohybu postavy v besedách, jeden známý co prodává v okay elektro se pak, když jsem mu to povídal smál,jak si to lidi mohou kupovat).
Značka mascom(i její nejvybavenější model) je vysoce nespolehlivá a je montována z levných asijských komponentů, horší už je jenom od české firmy FAST značka sencoor, to už je úplná spodina z nejlevnější asijských součástek.Mascom sem měl dvakrát mezi příbuznými a i na crt tv 37cm byl hnusný obraz,zrnitý, druhá větší
odešla po 3letech a obraz taky nic moc.
Já vím, je lákavá svým vybavením,když se na ni člověk dívá přes net,co všechno nemá za udělátka a výbavu,ale jak píši,nebrat,nebrat,nebrat........už to není, to co to bývalo v době vzniku firmy mascom(defacto levnější finlux).To samé i tv tesla,kdysi brali nejlepší obrazovky v evropě z rožnovské továrny pod licencí toshiby(bral je i philips či nokie do dražších tv za 30000),dnes obrazovky z turecka,před pár roky aspon z bývalé jugoslávie.
Prošel jsem za měsíc hodně obchodů a nevím (není)co koupit,philips
i panasonic montují v polsku,panasonic navíc pod daewoo,thompson není spolehlivý,samsung má slabší obraz,sony nedováží do čr 100Hz, tak se mi nejvíce pozdávaly JVC, nevíte jak jsou na tom se spolehlivostí, máte někdo JVC crt tv doma či u známých,díky za odpověd!
asi jsem promeškal dobu tak o dva roky v crt tv

a co máte doma vy ostatní lidičkové, jste se svou tv crt spokojeni?
přeju všem co nejlepší obraz!!!!!

jinak, mám starou OTF(dnešní OVP-ale už taky slabší kvalita) a obraz má lepší(absolutně nedýchá) jak většina dnes prodávaných crt tv.

b/quote]