Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
To ano...akurat ze neviem ktore konkretne panely jednotlive znacky pouzivaju v konkretnych modeloch... pri PC monitoroch sa to da zistit jednoduchsieKillerZero píše:POiNTER: Ten článek se netýká jen PC monitorů, ale LCD panelů obecně.b/quote]
Ak by si mal nejake zaujimave linky (nieco ako ta ruska stranka s LCD monitormy co som tu dal vcera), tak posli... je pravda ze som po tom ani moc nepatral... musim popozeratKillerZero píše:Když trochu hledáš, tak se to dá zjistit většinou i u TV. /quote]
macabe píše:hmm tak jsem si objednal ten panasonic zda se mi i peknejsi po designove strance a doufam ze obraz bude super co jineho uz mi ted zbyva nez jen doufat)
Andrej_B píše:macabe píše:hmm tak jsem si objednal ten panasonic zda se mi i peknejsi po designove strance a doufam ze obraz bude super co jineho uz mi ted zbyva nez jen doufat)
No prave som cital na jednom nemeckom fore, ze ten panasonic vyzera nazivo horsie ako v reale. Co sa tyka kvality a stability pouziteho materialu, atd. Ale je to iba jeden nazor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků