Máte tu někdo zkušenosti z plazmou Panasonic TH-50PV60E nebo Sony KDL-46s2000? Sleduji hlavně kabelovou TV a sem tam DVD.
Díky.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Fuck8r píše:Plazma od Panasonicu má 29 miliard barev a kontrast 10,000:1 (takže dokonalé barvy a ultrarealistická čerň) ale malé (DVD) rozlišení ... LCDčka mají HDTV rozlišení ale zase hnusný kontrast a barvy a jsou dražší ...s/quote]
Tento udaj je zavadzajuci... pokial viem, tak ma 16,8 mil. farby. Avsak panasonic pouziva este gamma korekciu a ako reklamny trik to pripocitaju k poctu farieb, cize dostanu cislo 29 mil. Pozeral som sa na taketo plazmy, ale nevidel som v nich velky rozdiel (co sa tyka farebnosti), samozrejme zalezi to aj od nastavenia.Fuck8r píše:Plazma od Panasonicu má 29 miliard barevv/quote]
Fuck8r píše:Plazma od Panasonicu má 29 miliard barev a kontrast 10,000:1 (takže dokonalé barvy a ultrarealistická čerň) ale malé (DVD) rozlišení ... LCDčka mají HDTV rozlišení ale zase hnusný kontrast a barvy a jsou dražší ...s/quote]
No HD ready je standardizovana norma institutom EICTA... televizory ktore nesu toto logo musia splnat 3 podmienky:naconazov píše:je to sice off topic, ale vie mi niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi HDTV a HDready zatial som nasiel iba v rozliseny
A vôbec ktore bude preferovanejsie..., ak to vie niekto predpovedať?-/quote]
pat72 píše:No mám nabídku na Sony 46" za 60000,- a Panasonic 50" za 69000,-. Tak nevím ...
Ten Samsung není špatný, ale přeci jen už je to dost ( ale vypadá fakt dobře ). A co takhle Samsung plazma 50" ? http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=49510?/quote]
POiNTER píše:Ja som si inak posledne v piatok dost zanadaval na jednu plazmu co mam v robote...bezalo tam totiz propagacne CD s fotkami kuchyn...no a jedna fotka bola zrejme zla, takze sa CD zaseklo a cely den tam bola zobrazena fotka kuchyne (nejako som si to nevsimol)... samozrejme ze sa mi pekne vypalila do obrazovky a teraz je tam jasne vidiet kontury kuchyne... (da sa jasne rozoznat sporak)... takze som preklinal vsetky plazmy
Model Philips 42PF5331 a stara bola asi tyzden. Ale vcera som to pozeral a uz sa to trochu zlepsilo... uz to skoro vobec nevidno, tak som rad.EvilDeath píše:Jak byla ta plasma stara a co to je za model ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků