LCD televize a malé děti ?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tomzvule 28. 11. 2006 17:04

Chci si koupit plochou televizi a mám obavy o poškození obrazovky u LCD dětmi.
tomzvule
Junior

Odeslat příspěvekod cache 28. 11. 2006 17:07

A co teraz? Aku mas vlastne otazku? Ci mozu deti poskodit LCD? Mozu, isto. Ale to mozu aj televizor.

Ak budes mat to LCD primontovane k stene a dostatocne vysoko, aspon zabezpecis, aby k nemu prilis male nedociahli a nezhodili ho.

20.1" LCD monitor totiz bez problemov zhodi aj kocur zenuci sa za kurzorom mysi..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Junior

Odeslat příspěvekod tomzvule 28. 11. 2006 17:12

LCD uvažuji o 82 cm na stolečku asi 80 cm od země. Máme dvě děti 4 a 1 rok. Rádi ukazují prstem na obrazovce co se jim líbí a myslím, že LCD nemá sklo, ale jakousi blánu.
tomzvule
Junior

Odeslat příspěvekod AndyF1 28. 11. 2006 17:16

Tak to ti na 90 % rozbiju.
Odporucam jedine priskrutkovat
AndyF1
Junior

Odeslat příspěvekod tomzvule 28. 11. 2006 17:21

Chtěl jsem původně jen LCD. Vybral jsem sony bravia 32V2000 ale vzhledem k této skutečnosti uvažuji i o plazmě Panasonic TH-37PV60EH VIERA
tomzvule
Junior

Odeslat příspěvekod Andrej_B 28. 11. 2006 17:37

mam krpca ktory ma rok a 3 mesiace a nieje s tym problem...on ukaze na obrazovku, ale vie, ze sa nemoze dotykat, to som ho uz naucil a odvtedy ho to ani nejako nelaka :)
Andrej_B
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomzvule 28. 11. 2006 17:42

Věřím tomu, že to pochopí, ale když budou někdy dělat kraviny, aby mi to toho ( lcd obrazovka ) něčim nepraskly a 30 tisíc v ...
tomzvule
Junior

Odeslat příspěvekod tomzvule 28. 11. 2006 17:45

Nechci televizi věšet na zeď moc vysoko, abych si nevykroutil krk.
tomzvule
Junior

Odeslat příspěvekod Peťo 28. 11. 2006 18:02

Jednoznačne kúp CRT a dostatočne ťažké, aby ho neprevrátili. Mám (mal som) pri počítači 15" LCD EIZO a už ho mám rozbité, stačilo sa synovi (2r) pohrať sa pri klávesnici s perami a jeden úder ťažším perom a LCD je rozbité (vnútri, povrch je ok) a mám na obraze bielu hviezdu.
Peťo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrej_B 28. 11. 2006 18:03

tomzvule píše:Věřím tomu, že to pochopí, ale když budou někdy dělat kraviny, aby mi to toho ( lcd obrazovka ) něčim nepraskly a 30 tisíc v ...i/quote]

No ked mas deti 2, obcas nieco vyvedu, ale uz by mali chapat, ze maju byt v urcitych priestoroch opatrnejsie. Navyse plazma je rovnako nachylna na "deti", takze tym si nepomozes. :)
Andrej_B
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mathey 28. 11. 2006 18:04

mamka vypravela ze znamej její spolupracovnice, si koupil novou, drahou, velkou , plochou TV, a jejich několikaletý syn, vzal vidličku a zapíchl jí přesně doprostřed, že tam zůstala trčet. takže.
Mathey
Junior

Odeslat příspěvekod tomzvule 28. 11. 2006 18:13

CRT už asi kupovat nebudu, ale s umístěním televize si pohraju, aby moc nečuměla.
tomzvule
Junior

Odeslat příspěvekod tomzvule 28. 11. 2006 18:45

Má někdo zkušenost se Sony 32 V2000 ?
tomzvule
Junior

Odeslat příspěvekod Andrej_B 28. 11. 2006 20:03

Mathey píše:mamka vypravela ze znamej její spolupracovnice, si koupil novou, drahou, velkou , plochou TV, a jejich několikaletý syn, vzal vidličku a zapíchl jí přesně doprostřed, že tam zůstala trčet. takže.
Andrej_B
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Koblih 28. 11. 2006 22:41

tomzvule píše:Má někdo zkušenost se Sony 32 V2000 ?0/quote]

Mame ji doma.. Co te zajima?
N97 mini > Samsung galaxy mini > Samsung galaxy ace 2 > Galaxy S4 mini
Fabia I Combi Elegance 1.4 16V 74kW
Koblih
Junior

Další stránka