Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
A to je psano kde ?mikulasandelcert píše:dětišky jsou sice smyslem životao/quote]
Hanoj píše:čím se může čistit povrch LCD obrazovky? Kdo odborně poradí?o/quote]
mikulasandelcert píše:věř mi, že dětičky jsou i takhle šikovný ...n/quote]
Andrej_B píše:mikulasandelcert píše:věř mi, že dětičky jsou i takhle šikovný ...n/quote]
Ako som uz hovoril, je to chyba rodicov, ked nevedia svoje deti vychovat. Normalne deti take veci nerobia.
Peťo";[quote="Andrej_B píše:mikulasandelcert píše:věř mi, že dětičky jsou i takhle šikovný ...n/quote]
Ako som uz hovoril, je to chyba rodicov, ked nevedia svoje deti vychovat. Normalne deti take veci nerobia.
Andrej, ty si asi najlepší rodič na svete a zároveň najlepší vychovávateľ majster sveta. Nie sú všetky deti rovnaké a môže ti prísť aj návšteva a vôbec môžeš o LCD zavadiť aj rukou potme alebo pri upratovaní a je na zemi. Takže keď LCD TV, tak jedine priskrutkované v patričnej výške, s vekom detí sa tá výška môže znížiť. /quote]
Andrej_B píše:Nehovorim, ze na stene je to zle, prave naopak, je to idealne. Ale aj ked je na stole, ten stol ma nejaku vysku, rovnako ako ta TV ma svoju vahu, aj ked sa o nu zavadi, to neznamena, ze hned spadne.
mrazik píše:Andrej je videt,ze nemas male deti, myslim hodne male, ktere lezou anebo zacinaji chodit. To by tam ta televize, kazety, knihy nevydrzeli dlouho. A ty kabely vzadu nebudu komentovat, kolik chudaku deti uz diky tomuto melo uraz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků