Tiger_biker666 píše:Do deseti let dopředu? S rozlišením 1024x768, který nezobrazí ani poloviční HD? To jsou šmejdy, výběhový modely... Taky jsem chtěl plazmu, ale pak jsem se o problematiku začal zajímat víc a došlo mi, že LCDčko s rozlišením 1920x1080 má s výhledem do budoucna rozhodně delší trvanlivost. Analogovej signál na něm vypadá výborně, DVB-S pokud běží s vyšším bitrate taky, DVD a HD je naprosto skvělý. Žádnou mazanici jsem nezaznamenal, pokud nepočítám některý český programy v DVB-S. V čem teda bude plazma s minirozlišením a obrovskými mezerami mezi pixely lepší?l/quote]
Trochu si se unáhlil. Ať bude mít TV LCD rozlišení jakékoliv, tak obraz bude mít obrysovou neostrost , nebude kreslit detaily a nebude mít věrné barvy. Je to dáno principem fungování LCD. Tak se uklidni. A těch bodů v rozlišení je až až. 750 P je také standard HD.
To vysílání a záznamy jsou stejně stejně ubohé. Vsadím se, že tady do dvaceti let nebude stálé vysílání běžných programů v kvalitě jak Ty říkáš, Full. Dobré je DVD Xoro, , které jsi tak dobře popsal. To pak obraz na plasmě je nádhera.