Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Andrej_B píše:milan7937 píše:jedine kde to je nepouzitelne je futbal, tam to robi blbosti, ale neviem preco.
Ako potom vyzera futbal na tom televizore?
Vose píše:Osobně bych nic takového nedělal. To bych si raději nastavil automatické vypínání, když vím, že na to zapomenu to vypnout. Schválně bych to určitě nezkoušel.i/quote]
Vose píše:Takže neudělám chybu, když si pořídím Samsung PS42Q7H?! To jsem potřeboval vědět. Ještě jedna plasma mě docela zaujala, ale nikde na netu ji nemůžu najít a je to Tesla 42PL50 WDG HD, v testu Stereo a video ji doporučili, ale nikde na netu jsem ji nenašel. /quote]
Panasonic ma na ochranu proti vypaleniu loga ovod ,ktory logo posuva, tak ze to neregistrujes, to ma aj ten Samsung, ale panasonic nema tu funkciu premazania obrazovky , keby predsa nieco. A este ten samsung ma elektronicky obvod smouth moution driver, ktory vyhladzuje okraje predmetov pri rychlych pohyboch , ale napr. Pri tenise super vec a taktiez pouzitelne pri rychlych scenach vo filmoch. jedine kde to je nepouzitelne je futbal, tam to robi blbosti, ale neviem preco.
Jozef035 píše:Panasonic ma na ochranu proti vypaleniu loga ovod ,ktory logo posuva, tak ze to neregistrujes, to ma aj ten Samsung, ale panasonic nema tu funkciu premazania obrazovky , keby predsa nieco. A este ten samsung ma elektronicky obvod smouth moution driver, ktory vyhladzuje okraje predmetov pri rychlych pohyboch , ale napr. Pri tenise super vec a taktiez pouzitelne pri rychlych scenach vo filmoch. jedine kde to je nepouzitelne je futbal, tam to robi blbosti, ale neviem preco.
O tom posúvaní loga som sa nikde v manuáli nedočítal![]()
Pri tenise som ani pri športe som nespozoroval žiadny problém s obrazom takže neviem čo by mal robiť "smouth moution driver". Mám tam nastavenie ostrosti obrazu/ rozmazanie, ale to je asi niečo iné. Obrazovo je najlepší Pioneer a Panasonic. Výhoda Samsungu a LG je výbava. PIP a podobné prkotiny ktoré potešia. Panasonic to neponúka vôbec a Pioneer je cenou trošku inde. Doma mi cez víkend beží npr. Jetix niekoľko hodín a s vypáleným logom problém nemám. Ale teraz sa mi stalo že som mal zapnutý asi 1/2 h teletext ( 2/3 teletext - 1/3 obraz ) a keď som prepol na full obraz tak náhodou tam bola tmavá scéna a bolo vidieť pozostatky teletextu. Hneď to ale zmizlo a nič tam trvale neostalo. /quote]
Jozef035 píše:Panasonic nie je najlepší. Pioneer má podľa mňa krajší obraz aj keď ocenenenie EISA dostal Panasonic. Ale v danej cenovej kategórii obrazovo podľa všetkého áno. Vybral som si ho práve preto. Na Pioneer som nemal a funkcie ktoré mu chýbajú oproti konkurencii som oželel. Bol som prekvapený že aj niektoré plazmy ( o lcd sa to vie ) nedokázali pekne zobraziť tmavé scény a čiernu. Panasonic v tomto patrí k najlepším aj podľa testov aj podľa toho čo som videl.
A nemusíš sa urážať že neviem čo robí si]"elektronicky obvod smouth moution driver, ktory vyhladzuje okraje predmetov pri rychlych pohyboch"[/i]. Keď je to pri tenise super vec tak mi vysvetli čo to robí bez toho, aby som to vedel porovnať. Čo to vyhladí? Loptičku? Na tenis som sa zameral pri výbere TV špeciálne kvôli rozmazaniu a fakt nepozorujem nič čo by bolo treba vyhľadiť. Prípadne sem daj fotky aby sme to mohli porovnať. Je možné že je to dobrá funkcia ktorú nikto iný nemá, tak ako je možné že to má každý len to ináč volá. To je úplne bežná prax.
4 ocenie EISA dostal, ale nie PV60 ale 600 a ked si ty myslis ze su uplne rovnake a rozdiel je len v tych prkotinach co si uz niekde pisal, tak ti to vyhovarat nebudem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků