LG 42PC3RA - bzuceni

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jen1982 16. 2. 2007 21:40

Zdravím,
píis máme tuhle TV (LG 42PC3RA) a trocha me překvapilo a zarazilo, že tak trochu bzučí, při stišeným zvuku je to krapet nepříjemný, máte s timhle nějakou zkušenost? Netušíte jestli je to vada nebo je to normální? dikec za odpověď.
Jen1982
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 16. 2. 2007 22:14

Nejsou v tý plazmě ventilátory na chlazení?
Naposledy upravil X__ dne 20. 5. 2007 10:02, celkově upraveno 1
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jen1982 16. 2. 2007 22:20

no prave to by melo byt pasiv, si rikam nejaky chlazeni zdroje - pripomina mi to zdroj u complu, jako v obchode jsem si toho vubec nevsiml, jako vono to neni nejak hrozny, no ale slyset to je...
Jen1982
Junior

Odeslat příspěvekod slavomir 16. 2. 2007 23:56

Jen1982 píše:Zdravím,
píis máme tuhle TV (LG 42PC3RA) a trocha me překvapilo a zarazilo, že tak trochu bzučí, při stišeným zvuku je to krapet nepříjemný, máte s timhle nějakou zkušenost? Netušíte jestli je to vada nebo je to normální? dikec za odpověď.
slavomir
Junior

Odeslat příspěvekod Jen1982 17. 2. 2007 10:06

jj tez si myslim ze to po chvili prestanu vnimat, jako u komplu, kdyztak dam arnolda poradne nahlas :D
Jen1982
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 2. 2007 10:37

no mas pravdu , 1R taky jakoby bzuci... ae jen kdyz si das hlavu pred panel doprostredka:D
zezadu to slyset neni a z vetsi vzdalenosti taky ne.
Ale malokdo asi bude sedet metr pred metrovou tv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Vose 17. 2. 2007 16:02

slavomir píše:Je to normalne, ja som mal doma este aj Plazmu od Samsungu, ale ta bzucala hooooooooooodne viac ako moja LG. Nic si z toho nerob, prestanes to vnimat po case.

No mám doma Samsunga a nějak jsem si nevšiml, že by bzučel. Je pravda, že mám většinou zvuk puštěný přes kino. Ale nějak jsem si fakt nevšiml, že by to bzučelo. Vyzkouším.
Vose
Junior

Odeslat příspěvekod Jozef035 17. 2. 2007 18:54

No to bolo reči ako Je LG lepšie ako Panasonic lebo nemá vetráky. Bzučí každý elektrospotrebič. Ja som tiež žiadny bzukot nepočul kým som to neskúmal či mám vetráky alebo nie. Ja počujem ventilátor od notebooku ( aj riadne hreje ) aj od DVD prehrávača ( keď mám zvuk cez domáce kino - dvd sa netočí ) ale tv z normálnej vzdialenosti nie.
Jozef035
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jen1982 17. 2. 2007 19:10

no zvlastni je ze kdyz si sednu naproti tv, tak to slyset je, a kdyz sednu na kraj mistnosti, tak uplny ticho
Jen1982
Junior

Odeslat příspěvekod slavomir 17. 2. 2007 21:24

Vose píše:
slavomir píše:Je to normalne, ja som mal doma este aj Plazmu od Samsungu, ale ta bzucala hooooooooooodne viac ako moja LG. Nic si z toho nerob, prestanes to vnimat po case.

No mám doma Samsunga a nějak jsem si nevšiml, že by bzučel. Je pravda, že mám většinou zvuk puštěný přes kino. Ale nějak jsem si fakt nevšiml, že by to bzučelo. Vyzkouším.
slavomir
Junior

Odeslat příspěvekod Jen1982 18. 2. 2007 10:16

plis a je tu nekdo kdo ma tuhle 42PC3RA a prinde mu ze to bzuci, cca ze tri metru, kdyz je ticha scena, tak to fakt bzuci.
Jen1982
Junior

Odeslat příspěvekod slavomir 19. 2. 2007 16:40

Jen1982 píše:plis a je tu nekdo kdo ma tuhle 42PC3RA a prinde mu ze to bzuci, cca ze tri metru, kdyz je ticha scena, tak to fakt bzuci.

Ja ju mam doma, ano trochu bzuci pri tichych scenach, ale nie tak strasne, zeby sa to nedalo vydrzat. Povedal, by som, ze v norme, nejako mi to nevadi.
slavomir
Junior

Odeslat příspěvekod Jen1982 19. 2. 2007 20:07

uz to nevnimam:)..nepatri to sem, ale s obrazem velka spokojenost
Jen1982
Junior

Odeslat příspěvekod JurenkaJ 16. 3. 2007 09:52

mám úplně ten samý problém, plazma bzučí a je to docela nepříjemné, dal jsem plasmu do servisu, vyměnili horizont. a vertikál vysokovfrekvenční moduly za novější, ale když jsem to ze servisu přivezl zpět, tak to bzučí stejně, zkoušeli jste to dávat taky do servisu? to bzučení je docela nepříjemný
JurenkaJ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavomir 16. 3. 2007 11:18

Ako sim napisal vyssie, len vo velmi tichych scenach a pri prepnuti kanala. Ale mal som Samsung a ten bzucal ako vceli ul. :D
Do servisu ju nedam, pretoze si nemyslim, ze toto je zavada, samozrejme ak to bzuci velmi tak ano porozmyslal by som o tej moznosti.
slavomir
Junior

Další stránka