Zdravím,
píis máme tuhle TV (LG 42PC3RA) a trocha me překvapilo a zarazilo, že tak trochu bzučí, při stišeným zvuku je to krapet nepříjemný, máte s timhle nějakou zkušenost? Netušíte jestli je to vada nebo je to normální? dikec za odpověď.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Jen1982 píše:Zdravím,
píis máme tuhle TV (LG 42PC3RA) a trocha me překvapilo a zarazilo, že tak trochu bzučí, při stišeným zvuku je to krapet nepříjemný, máte s timhle nějakou zkušenost? Netušíte jestli je to vada nebo je to normální? dikec za odpověď.
slavomir píše:Je to normalne, ja som mal doma este aj Plazmu od Samsungu, ale ta bzucala hooooooooooodne viac ako moja LG. Nic si z toho nerob, prestanes to vnimat po case.
Vose píše:slavomir píše:Je to normalne, ja som mal doma este aj Plazmu od Samsungu, ale ta bzucala hooooooooooodne viac ako moja LG. Nic si z toho nerob, prestanes to vnimat po case.
No mám doma Samsunga a nějak jsem si nevšiml, že by bzučel. Je pravda, že mám většinou zvuk puštěný přes kino. Ale nějak jsem si fakt nevšiml, že by to bzučelo. Vyzkouším.
Jen1982 píše:plis a je tu nekdo kdo ma tuhle 42PC3RA a prinde mu ze to bzuci, cca ze tri metru, kdyz je ticha scena, tak to fakt bzuci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků