Jak na novy software do Pioneer PDP 427XD

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod fales 21. 2. 2007 17:31

Vcera jsem si jen tak prohlizel ruzna nastaveni DTV u televize Pioneer PDP 427XD. Nasel jsem tam take akualizace softwaru, tak jsem dal vyhledat a napsalo me to, ze je k dispozici novy software a hlaska zmizela, bez nejakyho optani jestli chci nainstalovat nebo ne atd.

Poradi nekdo jak na to, kdybych si to chtel aktualizovat?
fales
Junior

Odeslat příspěvekod Vincnetibm 23. 2. 2007 10:56

Tomu moc nerozumim, to si měl televizi připojenou na net nebo jak je možný, že ti to najde novej software?? To je trochu divny ne? Taky mam pioneera
Vincnetibm
Junior

Odeslat příspěvekod fales 23. 2. 2007 12:24

Na net ne... nejak to je asi vymysleny pres DTV, protoze tam je ta moznost aktualizace...
fales
Junior

Odeslat příspěvekod Desperado 23. 2. 2007 19:27

Chlapi, chci si koupit tu samou TV jako mate vy, tedy 427XD. Reknete mi vase zkusenosti ? Koupili byste si tu TV znovu ? Co se vam na ni nejvic libi a co vas na ni nejvic stve ? Diky.
Desperado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fales 23. 2. 2007 19:33

U me teda maximalni spokojenost az na jednu vec a to, ze u digitalniho TV programu nejsou podporovany ceske znaky, treba misto č je tam nejaky hodne divny znak atd.

Jinak vse funguje tak jak ma :wink:
fales
Junior

Odeslat příspěvekod Desperado 23. 2. 2007 19:49

A co obraz ? Je tak dobry, jak je videt v obchodech ? ;) Co kdyz do toho pustis bezny TV signal ?
Desperado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fales 23. 2. 2007 19:57

Prave, ze to me nejvic prekvapilo, protoze normalne v prodejnach ten obraz z klasickyho analogovyho signalu je primo katastrofalni a tak jsem byl doma nadmiru prekvapen kvalitou obrazu i z toho analogu.

Jednoduse receno, ta TV si s klasickym analog. signalem poradi vic nez dobre!

Ale kdyz do toho pustim neco v HD rozliseni (720p) z Media Center PC pres HDMI, tak to je teprve neco! :D :D :D
fales
Junior

Odeslat příspěvekod fales 25. 2. 2007 18:36

Tak koukam, ze nejspis nikdo nevi jak na ten novy software... :cry:
fales
Junior