Chybna Plazma Samsung ???

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod DonKabat 1. 4. 2007 13:57

dobry den Kabát z Trnavy.

pred 2 tyzdnami som si kupil v obchode plazmu samsung PS42Q7HX priniesol som ho domo a po dvoch tyzdnoch som si az vsimol ked tam dam bielu obrazovku ze tam mam nejake zvisle pasy sede nie moc ale tak jemno je ich tam asi 5, je ich tam vidiet. je tam aj nejaky zvisli pas RUZOVY a ten je teda hodne cca 15 cm hruby, je to chybna plazma? je to vidiet aj ked pozeram film a je tam bleda scena ze to tam je. Hned sa mi ta plazma zdala dinvna lebo aj ked je tam cierna farba tvama tak ju niekedy zobrazi uplne ciernu a niekedy uplne zrnitu a sedsiu. V obchode mi to ani nevybalil vraj nebolo nato casu ani kde to predviezt, takze sa pytam mam to dat reklamovat? je to chyba tv? co sa deje ked su tam tie pasy zvisle a ten ruzovy rozmazany zvisli pas?? kde je vada? urcite ste sa s tym uz stretli.

Dakujem za pomoc, budem cakat odpoved.

Kabát Trnava Kontakt: 0908/418894
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod rado101k 1. 4. 2007 20:07

Daj ju do servisu.Mal som v servise minuly tyzden mikrovlnku a ked som bol pre nu tak tam mali plasmy Samsung pekne naukladane na sebe,takze nieco im bude.Drzim ti palce.P.S.Nedaj sa v servise odbit a trvaj na svojom
rado101k
Junior

Odeslat příspěvekod milan7937 2. 4. 2007 06:21

DonKabat

Nez to budes niekde nosit, tak najskôr vyskusaj ine zapojenie tej plazmy ci to bude robit aj tak. Nenapisal si ako to mas zapojene pozeras z analogu digitalu,alebo z coho? Skus pripajat postupne k telke len po jednom zariadeni a kontroluj ci sa nieco nezmenilo. A Co sa tyka zobrazovania tych tmavych scen , tak sa treba pohrat s nastavenim telky. Niektore veci ,ale neporiesis ani nastavenim . Mam na mysli nejake stare filmy, alebo dlhe filmy natlacene na jedno DVD to proste tieto telky odhalia.

//Jersey II.: Buď si vyber jen část z citace, na kterou chceš reagovat nebo necituj vůbec a použij jen jméno uživatele.
milan7937
Junior

Odeslat příspěvekod DonKabat 2. 4. 2007 14:34

ale ja tam ani nemam nic zapojene ani jeden kabel mam to v testovacom bielom a hned tam to je vidiet pasy zvisle a ruzovy pas 20 cm zvisli chapes? nemam tam nic zapate ani antenu ani dvd ani hdmi alebo kompnent nic. robi to hned tv...

//Jersey II.: Buď si vyber jen část z citace, na kterou chceš reagovat nebo necituj vůbec a použij jen jméno uživatele. Není třeba citovat na příspěvek, který jen nad Tebou, nemluvě o zdvojené citaci :wink:
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod milan7937 2. 4. 2007 15:28

Jasne ze nechapem ked si to napisal az teraz. Co som si to mal domysliet ze tam nemas nic zapojene? Ja som to skusal teraz dal som tam ten signal celu bielu obrazovku a ziadne zvysle pruhy tam nemam a pri pozerani telky taktiez nie.
milan7937
Junior

Odeslat příspěvekod DonKabat 2. 4. 2007 23:27

milan7937
nemas tam ani pasy ani ruzovy flak ??? to je zvlastne ja som t mal od novoty. takze zarucene reklamacia ze? a pocuj to co je ked mi niekedy ten tv preblikava ked je nieco tmave alebo tak, dost to vadi. mooore jeb**m to z okna
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod spot 3. 4. 2007 09:08

to blikanie tam mam aj ja.... vymenil som uz dva kusy zajtra mam dostat peniaze nazad... vraciam ju.... pozeram ze mas ten isty problem ako ja...... presne .... tmave sceny a tam to blika
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod spot 3. 4. 2007 09:32

inak blika mi to aj na upc signale (analog) a aj na digisatelite.... je to pravdepodobne chyba na strane zobrazovania lebo ten digisat ma svoj tuner
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod petfox 3. 4. 2007 10:10

, Spot, a to ti robi vzdy? Nemas nahodou "zalomeny" kabel?
petfox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petfox 3. 4. 2007 10:13

aj mna to stve ten "smejd" od Samsunga, lebo musim uz 3x ist do obchodu s tou ich nepodarenou plzmou.
petfox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DonKabat 3. 4. 2007 13:29

spot píše:inak blika mi to aj na upc signale (analog) a aj na digisatelite.... je to pravdepodobne chyba na strane zobrazovania lebo ten digisat ma svoj tuner

mne to blika aj pri dvd filmoch aj ked sa natom hram xbox360 to neni zavisle od signalu to je proste tak spravene ze v tmavych scenach to blika VSADE to je tak a inac to nebude. vraj to je tym dynamickym kontrastom nevim no. mne hlavne vadia tie pasy a ten ruzovy FLAK takze tak..
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod spot 3. 4. 2007 22:56

mne vadilo to blikanie nebolo to normalne dnes som to vyreklamoval mam peniaze a asi sa idem poobzerat po nejakom panasonicu. je mi to luto. bol to paradny tv prijimac bol som s nim spokojny ale to blikanie nebolo mozne z mojej strany tolerovat..... takze zacinam odznova.... jedno musim napisat datart sa zachoval seriozne a nerobil mi problemy
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DonKabat 4. 4. 2007 14:23

cau no vies co volal som do samsungu a presne mi povedali ze to blikanie pri tmavych scenach je apricinene nevhodnym softverom staci tam dat iny/ novy a nebude to blikat.
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod spot 4. 4. 2007 14:48

zaujimava informacia..... len aby to bolo skutocne tak... mozno by som sa k tomu tv este vratil.... len mi nie je jasne ako to tam budu davat ten novy soft..... to predsa bude treba seriozny servisny zasah, to nie je masinka napojena na net kde sa da takyto problem vyriesit dvoma klikmi..... ale aj tak je to zaujimava informacia co si zistil.... mne to blikanie mimoriadne vadilo.....
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DonKabat 4. 4. 2007 14:53

no to nevim urcite to treba spravit v servise vraj mi tam kecal ze vam to blika? ja ze ANO, on ze blika vam to? ja ANO. on ze: lebo to blikali niektore co mali (starsi) soft ze on ich tam priamo dava flešuje alebo co ja neviem. lebo ze boli nejake foftvere 2000 tie to vraj nerobili potom dali nove 3000 a tie to robili a ze teraz sa davaju 3100 a tie to zas nerobia :D takze to je uplne bordel, musim to s tym vyriesit nech to zabezpeci tak aby mi dal novy kus s dobrym softom a hlavne tie pasy a flak ruzovy to bude asi celi panel na chuja. takze by som ziadal o novy kus a s dobrym softom ! tebe by stacilo poziadat o servis o prekontrolovanie softu a zamenenie skoda toho, lebo ten samsung nebol na zahodenie ja prinom ostanem len teda sa to musi vyriesit
DonKabat
Junior

Další stránka