Chybna Plazma Samsung ???

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod spot 4. 4. 2007 18:32

neviem co idem kupovat, bol som v jednom obchode, vyber mam zuzeny na panasonic a samsung.... nad inym neuvazujem (LG nechcem, pionier je drahy, philips tiez nie) panasonicy su vraj v stave ze stare modely sa uz tazko zhanaju a nove este nie su.... a samsungy su vadne.... bol som dnes v jednom obchode a chybu som im tam ukazal za 5 min...... zdrojom signalu bolo dvd.... predavac bol z toho riadne prekvapeny..... nevraveli ti v tom telefone co s tym samsung ide robit? asi tam tiez zavolam.... tu plazmu by som bral asi aj znova je dobra ale to blikanie musia poriesit. som zvedavy ci idu veselo predavat tie blikajuce plazmy alebo s tym idu nieco robit....
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DonKabat 4. 4. 2007 21:22

nerobia s tym nic VESELO predavaju blikajuce plazmy presne tak. a co ci sa da s tou plazmou nieco robit? ved mi ju zobere a da ju na reklamacku do servisu ale podla mna by mi mal dat novy kus lebo co chcu opravovat na panele? nechapem... treba to vymenit cele jak to je a to blikanie ze to je len novsi soft. to je setko
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod spot 5. 4. 2007 08:17

volal som na infolinku samsungu.... o probleme vedia ale ziadne ine info som neziskal, babenka s ktorou som sa bavil tomu moc nerozumela
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DonKabat 5. 4. 2007 11:34

jj ja som sa bavil s babou tiez a ta nevedela povedat ani jak sa vola proste uzasne, tak som povedal pocuvaj ma pipenka poloz ten telefon a HYYBaj zavolat nejakeho panka, ok takze hovoris ze vedia o tom blikani? este ze tak
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod spot 9. 4. 2007 14:23

daj vediet ako si potom pochodil.... ja asi budem zvazovat novsi model, nay ich ma uz v cenniku.... ale uvidim este ak by to bolo firmware kludne sa k nemu vratim
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DonKabat 9. 4. 2007 15:50

myslisten model PS42Q96HDX ??? a v com to je lepsie? to je haluz chapes stale je nieco nove ale stale to je otom istom :D sila ze ja ju este len davam na reklamacku ani som ju nemal pomali zapatu a uz je novy model ty vole zabijem ich
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod spot 9. 4. 2007 17:13

ano ten, su dva C9 a Q9 na webe samsungu je cennik a tam su parametre a tu su nejake info o tom http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... e_id=47826
nejde mi o to co je tam lepsie..... (je tam dvb-t tuner a par vylepseni) ide mi hlavne o to blikanie, mne to vadilo
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod spot 9. 4. 2007 17:13

ak ti to opravia budes spokojny ale nie je to bohvieco bezat s novym tv rovno do servisu
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod spot 11. 4. 2007 20:40

mam nejake nove info. bol som v autorizovanom servise samsung. potvrdili mi ze o tom vedia a ze je to chyba firmware.... resp. ze sa to da odstranit napalenim noveho firmware. ale mal som dojem ze to idu robit prvy raz... vsetko cital z internetu a zistoval. nehovoril to ze by s tym mali nejaku skusenost a ze to robia bezne. mali tam dva kusy z datartu na opravu. to su tie moje dva co som ich im vratil. a mal info ze 2??? seria bola ok a ze 3???? seria bola zla.... toho firmware....
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod misiak123 12. 4. 2007 13:38

citam citam a nemozem tomu uverit. Oni nevedeli v servise odstranit blby obraz? Rozmyslal som o kupe ps42c7hx a teraz ako citam toto ma to dost odradza. Je tu este niekto co ma podobne skusenosti s blikanim tmaveho obrazu? A to som chodil po par obchodoch a vsade prave tento sa mi zdal prijatelny obrazom a cenou. Aj ked je pravda asi tmava scena na nom asi nebola pustena :-( Ako to nakoniec dopadla s Vami?
misiak123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spot 12. 4. 2007 14:06

ma super obraz vsetko, ja som s nim bol mimoriadne spokojny az na ten pruser s tym blikanim. a tiez si neviem najst alternativu k nemu. asi cakam na nove modely ktore sa maju zjavit kazdu chvilu. ale aby to nebolo take jednoduche tak je tam nejaka cenova zahada. nay teraz predava tento model ps42c7hx za 44.000 nechapem preco ked je vsade za 40.000 ale dobre. a ma v ponuke uz aj novy model nastupcu tohoto ktory ma navyse dvb-t tuner a aj dalsi hdmi konejktor a dalsie vylepsenia a paradoxne stoji iba 40.000. tak teda neviem co si mam o tom mysliet. mam sto chuti od sasmsungu odist a ist k panasonicu ale obraz, zvuk, dizajn a mod 4-3 rozsirene sa mi tak pacia ze stale vyckavam i ked mam bordel v obyvacke kvoli tomu :-)
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod spot 12. 4. 2007 14:08

a aby sme sa rozumeli, ja som bol v servise iba na debatu.... tv prijimac som vratil a mam nazad prachy... v servise to vraj dokazu poriesit.... ale moc presvedcivy veru neboli
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod misiak123 12. 4. 2007 14:17

Ten cenovy "mysmas" v nay zaskocil aj mna. Ja som nasiel 42c7 v 1 inet obchode za 35t. Len zas dat 35t za blikajucu TV.... Tiez sa mi na nej pacil TV signal.
Don a Tebe to nakoniec odstranili? Alebo stale cakas?
misiak123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod misiak123 12. 4. 2007 14:56

Volal som aj do servisov a tam mi ziadne "blikanie" tv nespominali, teda aspon sa k nicomu nepriznali. Ze zatial im tam nik s niecim takymto neprisiel.
misiak123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod misiak123 12. 4. 2007 14:57

Kde ste sa informovali Vy, ja este par servisov skusim "otuknut".
misiak123
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka