vratil som samsung PS-42Q7C co namiesto neho?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod spot 3. 4. 2007 23:03

vcera som vratil plazmu od samsungu (PS-42C7HX) a zacinam sa obzerat po nahrade... zvazujem PANASONIC TH-42PV60E mate s nim nejake skusenosti? alebo nieco ine?
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Leftfield 4. 4. 2007 05:58

Mám ho už dva mesiace a zatiaľ som úplne spokojný. Analóg od UPC zvláda perfektne a keď sa trochu pohráš s nastaveniami tak je obraz úžasný.
Len je to už výbehový model takže sa nedá tak ľahko zohnať. Možno by si sa mal poobzerať po nových modeloch Panasonicu s G10 panelom, už som i v Nayi videl jeden kus. 8)
Leftfield
Junior

Odeslat příspěvekod GEORGE43 4. 4. 2007 09:10

A proč jsi ji vrátil? Nějaká reklamačka?

Já mám LG 42PC1RR ( s tím harddiskem ) a taky velmi spokojený.. Ono ale asi každý si bude chválit to svoje :wink: , ne? Vybíral jsem děsně dlouho, předražený Panasonic se mi nezdál lepší i když jej každý vychvaluje, totéž Pioneer.. S obrazem jsem nadmíru spokojen, možnosti nastavení skvělé - prostě spokojenost za necelých 32.000,- :-B 8) :-B Dle mého je to ta nejlepší volba. Mrkni na http://digite.cz/index.php?id=486&cl=LG ... s_80GB_HDD
LG 42PC1RR

FORD focus II 1,6 100k
GEORGE43
Junior

Odeslat příspěvekod spot 4. 4. 2007 10:17

hej je to tu pisane v inej teme... blikanie obrazu v tmavych scenach... skoda inak bola s tym spokojnost
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod zd69 4. 4. 2007 12:31

podobná diskuze už tu proběhla vícekrát. Já už svůj názor také přidal, tak jen shrnu,že dle mého (podloženo mnoha i zahraničními testy a porovnávání obrazu na vlastní oči) je na tom nejlépe Pioneer (cenově ale jinde) potom Panasonic. Také LG má pěkný obraz. Důležitá je kvalita zpracování a servis.Osobně mám zkušenosti především s LCD Sony ale teď se vážně zabývám novou řadou plazem od Panasoniku. Ten obraz je opravdu perfektní.
zd69
Junior