Kto má skúsenosť so SAMSUNG PS42Q96HDX?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod spot 14. 5. 2007 21:14

najde sa tu majitel tohoto tv? mam ho dnes doma prvy vecer. spokojnost az na zvuk. V prvotnom nastaveni, ak nehybem ekvalizerom, tak je to strasne potichu. Pocuvam to bezne na 50% hlasitosti.... zvuk je neuplny..... ako keby daco chybalo tazko popisat... ak zapnem ekvalizer situacia sa zlepsi ale aj tak som so zvukom nespokojny. Mal som pred tym predtym model 42C9 a tam napriek tomu ze papierovo bol zvuk horsi, v skutocnosti bol neporovnatelne lepsi
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod haminel2 15. 5. 2007 11:38

napis postrehy dik
haminel2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spot 15. 5. 2007 12:36

nekupovat - zvuk cez skart, hdmi a cinche nechodi alebo to odskusat hned v obchode.... ostatne facha obraz pekny
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod haminel2 15. 5. 2007 16:48

dik ak ešte čosi zistíš daj vedieť
haminel2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DonKabat 16. 5. 2007 00:02

spot píše:nekupovat - zvuk cez skart, hdmi a cinche nechodi alebo to odskusat hned v obchode.... ostatne facha obraz pekny

cau to som ja s tou plazmou samsung ps42Q7HX uz mesiac a tyzden ju mam v oprave a debilko mi nechce ani vratit peniaze, kupil som ju a za 3 dni sa pokazila mal som nanej ruzove flaky a pasy a obraz preblikaval pri tmavsich scenach, ... vo stvrtok idem nanho zavolat šojku nech mi vrati 48000 co som mu zanho dal pred mesiacom a chcem kupit ps42q96hdx, ale vidim ze uz aj onom pises ze je na chuja tak kokos uz mi s toho sibe, co mam teda kupit? HAAA????? toto uz neni mozne, piste kto ho mate q9 piste recenzie a hlavne kritiku """!!!! dakujem
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod spot 16. 5. 2007 07:07

no je to fasa aj mna z toho slak triafa.... co uz..... ja tiez cakam co sa bude diat.... ale toto co teraz pisem sa da aspon hned overit za 15 sek. ci to funguje alebo nefunguje....
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod spot 16. 5. 2007 07:08

no pomesiaci ti musia dat nazad peniaze.... ak nie jednoznacne soi
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DonKabat 16. 5. 2007 13:08

ano predajca mi ju zobral 13teho aprila na reklamaciu mam doneho podpisany papier. neska som tam bol a vynadal smo mu a uz povedal ze vybavy peniaze spät. pocuj co mam teda kupit? tak ten Q96 je zas zli??? kokos toto uz neni mozne. ak vies viac veci co je nahodou chybove ohladom samsung PS42Q96HDX tak napis SURNE dakujem

kto vie na ten TV kritiku nech okamzite pise dakujem vam
DonKabat
Junior

Odeslat příspěvekod haminel2 16. 5. 2007 13:45

poslal som mail na samsung co mi vedia povedať k uvedenej problematikeps 42q96hdx.

dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum Samsung Electronics.

V soucasne dobe jsme nezaznamenali informace o "vadne" serii PS42Q96HD, jak je zminovano na foru http://www.zive.cz.

Preji hezky den!

S pozdravem

Dan Prochazka

SAMSUNG ELECTRONICS SERVICE
haminel2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spot 16. 5. 2007 13:58

no ja mam skusenost len s tym co som tu napisal.... kecaju... to co som napisal vyssie je 100% tna zalezitost ale na rozdiel od minulych problemov s blikaniom toto dokazes velmi rychlo testnut aj na predajni. Takze ak chces tuto plazmu 42Q96HD chod na predajnu a jednoduchio si ju nechaj predviest. Nech ti tam napoja akykolvek dvd player cez scart a normalne si pusti zvuk... u mna sa hlasitost od cca 40% do 100% ani nezvysuje. teda teplomer rastie a hlasitost zvuku uz nie. a vysledok je taky ze ak to je na 100% tak to vobec nie je mimoriadne nahlas. Toto robi u mna doma. Bol som potom na predajni PLAY v ZA a tam som to s predavacom skusal na ich vystavenom kuse. Vysledok bol ten isty... Vyhulili sme to na 100% a nik v predajni to ani nezaregistroval.... blbne ten zvuk aj cez scart aj hdmi aj cinche. Vravim lahko to odskusas ak to bolo len par kusov vadnych tak mozno nebudes mat problem. Ak zozenies kus ktory to nerobi napis to sem prosim ta.
K tomu co ti odpisali zo samsungu ja mozem len tolko, ze predajna PLAY Zilina mi tvrdi ze tento problem riesi so Samsungom. Tak neviem....
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod haminel2 16. 5. 2007 15:04

objednal som cez net, takže musím sa nechať prekvapiť.dufam že milo.
haminel2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 16. 5. 2007 16:45

haminel2 píše:poslal som mail na samsung co mi vedia povedať k uvedenej problematikeps 42q96hdx.

dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum Samsung Electronics.

V soucasne dobe jsme nezaznamenali informace o "vadne" serii PS42Q96HD, jak je zminovano na foru http://www.zive.cz.

Preji hezky den!

S pozdravem

Dan Prochazka

SAMSUNG ELECTRONICS SERVICEE/quote]

Ha, ha.. Mě by spíše překvapilo, kdyby Ti napsali: "Ano, celá série je vadná..".. :lol:
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod haminel2 16. 5. 2007 17:22

znovu som žiadal samsung o vyjadrenie sa k udávaným chybám reakcie zverejním.
haminel2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod haminel2 16. 5. 2007 18:50

nay žiadnu chybu nehlásil ani nemajú žiadnu vedomosť o chybných42q96hdx - stanovisko samsungu
haminel2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spot 16. 5. 2007 19:32

ja som bol dnes v obchode v ZA a tam im to robi aj na modeloch 42C96HDX
spot
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka