dalsi pruser made in samsung

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod spot 15. 5. 2007 09:57

tak a dalsi pruser made in samsung je na svete. najprv som mal probemy s plazmou 42C7H, ktora blikala v tmavych scenach. Bola to vada celej serie s urcitym firmware. Vcera som doniesol domov novy model 42Q96HDX a obraz paradny. bez blikania ale zvuk z akehokolvek zdroja napojeny cez scart, cinch a hdmi ak dam na 100% tak nik v miestnosti to nezbada. Zvuk je potichu a mimoridne nekvalitny.
Testoval som to prave aj na predajni a vysledok bol rovnaky.... Ak tam pustim analogovy zdroj signalu (napr. upc kablovka) tak zvuk je v pohode. Takze zda sa ze zas poserkali celu varku....
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod rocky32 15. 5. 2007 10:00

Co sa tyka elektroniky je na tom najlepsie v sucasnosti prave Samsung :P
rocky32
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peter029 15. 5. 2007 10:08

Ja mám LCD Samsung a nemám problém ani zo zvukom a ani z obrazom, ale druhý čo máme doma je plazma PHILIPS a tam je ten problém zo zvukom ako píšeš, na LCD Samsung zvuk nastavujem max. na 30, lebo potom je to už moc nahlas. Možno sa treba pohrať trošku z nastaveniami.
...lebo je čo sa aj delením množí - vedomosti...
Keyboard not found! Press any key to continue...
Peter029
Junior

Odeslat příspěvekod milan7937 15. 5. 2007 21:27

rocky32 píše:Co sa tyka elektroniky je na tom najlepsie v sucasnosti prave Samsung :P

Ja uz zacinam byt na tvoje prispevky alergicky. Donesies domov jeden kram a napises ze ***** celu varku, tak ist aj predtym ohladne blikania Samsungu a nasledne ohladne blikania Panasonicu. Skus ist k ocnemu a usnemu a mozno bude vsetko dobre.
milan7937
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 15. 5. 2007 21:31

rocky32 píše:Co sa tyka elektroniky je na tom najlepsie v sucasnosti prave Samsung :P
To je doooooost odvazne tvrdenie :lol:
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milan7937 15. 5. 2007 21:31

A dufam ze si to drbol aj na TV freak ako je u teba zvykom pisat to iste dokola po vsetkych forach.
milan7937
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 15. 5. 2007 21:32

milan7937 píše:A dufam ze si to drbol aj na TV freak ako je u teba zvykom pisat to iste dokola po vsetkych forach.
Su tu aj dalsie (nazvyme to odborne) fora o audio video technike? :D
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spot 16. 5. 2007 11:18

ale milankoooooo..... nervy nesluzia????? ako som ta zasa urazil? napis podrobne
spot
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jersey II. 16. 5. 2007 12:24

Pánové, kroťte prosím své vášně :wink:
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Peet 16. 5. 2007 12:34

človeče, tak máš proste smolu na telky ... ved je to len kus spotrebnej elektroniky, ja by som z toho až takú vedu nerobil ... máš na to záruku, tak kde je problém ... nerobí to to čo by to malo, tak to vráť a skús inú značku, alebo sériu :wink: ja mám napr. LCD Samsung a som spokojný, všetko šlape ako má, keby nešlapalo tak ho pošlem naspäť (bral som z netu) ... žijeme v konzumnej spoločnosti, takže neber to tak dramaticky :wink:
Peet
Junior

Odeslat příspěvekod Oops! 16. 5. 2007 12:34

POiNTER píše:
To je doooooost odvazne tvrdenie :lol:
Ještě že není pravdivé.
Oops!
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radoo 20. 6. 2007 21:50

Já bych to tak nehrotil, mám TV FULL HD LCD Samsung ze made in Slovakia a max. spokojenost. Sice pouhý měsíc, ale funkcema a obrazem na stejné cenové hladině bez konkurence. Proto si Sama cením, pro poměr cena výkon kvalita. Měl jsem od Samsunga telefon a nikdy nezachyboval, funkce na svou dobu excelentní. Jedna s firem, co ceny tlačí dolů a kvalitu nahoru a razí novátorské trendy a technologie. Toť můj názor.
Radoo
Junior

Odeslat příspěvekod rohm 21. 6. 2007 13:14

Radoo píše:Já bych to tak nehrotil, mám TV FULL HD LCD Samsung ze made in Korea a max. spokojenost. Sice pouhý měsíc, ale funkcema a obrazem na stejné cenové hladině bez konkurence. Proto si Sama cením, pro poměr cena výkon kvalita. Měl jsem od Samsunga telefon a nikdy nezachyboval, funkce na svou dobu excelentní. Jedna s firem, co ceny tlačí dolů a kvalitu nahoru a razí novátorské trendy a technologie. Toť můj názor.g/quote]

Nevím jestli tě tím překvapím, ale offiko televize pro český i slovenský trh jsou vyráběny všechny v Galantě.

ciao rohm
Naposledy upravil rohm dne 22. 6. 2007 21:53, celkově upraveno 1
rohm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milan7937 22. 6. 2007 16:37

rohm píše:
Radoo píše:Já bych to tak nehrotil, mám TV FULL HD LCD Samsung ze made in Slovakia a max. spokojenost. Sice pouhý měsíc, ale funkcema a obrazem na stejné cenové hladině bez konkurence. Proto si Sama cením, pro poměr cena výkon kvalita. Měl jsem od Samsunga telefon a nikdy nezachyboval, funkce na svou dobu excelentní. Jedna s firem, co ceny tlačí dolů a kvalitu nahoru a razí novátorské trendy a technologie. Toť můj názor.g/quote]

Nevím jestli tě tím překvapím, ale offiko televize pro český i slovenský trh jsou vyráběny všechny v Galantě.

ciao rohm /quote]

A aj si cital co napisal Madi in Slovakia. Takze neviem co si chcel tvojim prispúevkom povedat
milan7937
Junior