LCD TV Philips 42PFL9732 D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod oldboy 22. 8. 2007 17:12

Zatiaľ odkaz na 37" Philips 9732 v slovenčine..
pointer nekomentoval si tú cenu čo som napísal :wink:

http://www.consumer.philips.com/consume ... VHKFSESI5P
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 22. 8. 2007 17:18

oldboy píše:Zatiaľ odkaz na 37" Philips 9732 v slovenčine..
pointer nekomentoval si tú cenu čo som napísal :wink:

http://www.consumer.philips.com/consume ... I5PE/quote]
Ale komentoval :) ...na konci... ze platia.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oldboy 22. 8. 2007 17:22

To som si nevšimol..tak už sa neviem dočkať..ešte raz ďakujem za info :D
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod oldboy 23. 8. 2007 09:46

Má tento televízor slovenské menu..nikde som sa to nedočítal..vie to niekto :?:
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 23. 8. 2007 10:30

oldboy píše:Má tento televízor slovenské menu..nikde som sa to nedočítal..vie to niekto :?::/quote]
Uz par rokov maju vsetky TV Philips aj Slovenske menu, takze ani tento model nebude vynimkou.
Tu je manual v SK:
http://www.p4c.philips.com/files/4/42pf ... fu_slk.pdf
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oldboy 28. 8. 2007 07:50

Už mám tento 42PFL9732D/10 televízor doma a za cenu 79990,- Sk s DPH.

Nemám žiadne profesionálne nástroje na testovanie TV a ani nie som odborník v tejto oblasti. Môžem tu napísať len moje subjektívne hodnotenie po cca asi 2 hodinách práce s TV:

Najprv pozitíva : - zo vzdialenosti 3,5 metra analógový signál na veľmi dobrej úrovni
- signál z PS3 cez HDMI ,,dokonalý,, obraz aj zo vzdialenosti 30 cm
- ambilight ma naozaj dostal.. je to super vec svieti do bočných strán a hore a vytvára príjemnú atmosféru a zároveň obraz tv ,,neťahá,, tak oči
- možnosti nastavenia
- automatická funkcia roztiahnutia obrazu funguje výborne..nie sú žiadne roztiahnuté hlavy

Negatíva: - zložité triedenie uložených predvolieb...predvoľby sa uložia napr. od 20 do 35. Ak chcem napr. stanicu uloženú pod č. 20 presunúť na číslo 1, tak v menu po jednom musím klikať na lište od čísla 20 až po číslo 1 a týmto spôsobom ju premiestnim až sem. Neprišiel som nato ako spraviť napr. len stlačiť napr. 20 a potom hneď číslo napr. 1 a takto to uložiť... a to mám slovenský manuál.
- zložité manuálne ukladanie predvolieb..idú ukladať len tak, že sa po manuálnom naladení automaticky uložia za posledné nastavené číslo predvolby.. Príklad..mám nastavené na predvolbe 1 Markízu na predvolbe 2 Jojku a ostatné mám voľné.. teraz naladím STV a túto mi automaticky uloží na predvolbu 3 bez možnosti toho aby som jej pridelil napr. predvolbu 5.
- zložité, resp. zdľhave ovládanie v menu..ale po nastavení sa v ňom už netreba veľmi ,,vŕtať,,

Toto už nedávam medzi negatíva, ale pravdepodobne mám chybný dialkový ovládač..všetky funkcie fungujú ako majú, ale po stlačení akéhokoľvek tlačítka na dialkovom ovládači sa vždy rozsvieti tlačítko s nápisom TV spolu s tlačítkom so symbolom spustenia TV..ostatné tlačítka vôbec nesvietia nikdy.

Celkovo TV na mňa urobil veľmi dobrý dojem

Postupne pridám ďalšie dojmy z tohto TV.
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod Dj Addams 28. 8. 2007 09:58

Oldboy, srdecne gratulujem! :wink:
Mas spickowe LCD, uzi si ho...ja uz skoro rok si uziwam minulorocneho witaza EISA 2006/2007 :)
Ale este som na tom nepustal Full HD... na to este cakam :)
Mozno buduci rok kupim tohtorocneho witaza, myslim ze do leta cena klesne...ako u mojho modelu...sranda ja dal 120 000 za 37" a ty 80 000 za 42", ktora je o nieco lepsia uz :D

No nic este raz, gratulujem a nex sluzi!

Potom este nieco napis k nej alebo fotky daj :lol:
LG OLED65E6V
Philips 58PFL9955 Cinema 21:9 3D
Philips HTS 9800W
Philips BDP9600
Mobil:
Samsung Galaxy S9 Plus
PC:
Intel i7 4930K
32GB Ram
Asus Rampage Extreme IV
Msi GTX780Ti SLi
Win 10
Asus ROG Swift PG384Q
Dj Addams
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 28. 8. 2007 10:24

oldboy: Gratulujem... si mozno prvy slovensky zakaznik, ktory ma tuto livestylovu TV doma :) .. dufam ze si budes uzivat co najviac Ambilight... a tiez by som potom prvital fotky + budem rad ked vytvoris prispevok aj v sekcii Clenovia.

Co sa tyka toho usporiadania... ono je to tak, ze 1 az 20 pozicia je rezervovana pre digitalne stanice... zrejme si si zvolil inu krajinu ako slovensko a teda mas aktivovany DVB-T tuner... preto sa ti zacali ukladat analogove stanice az od 20 pozicie vyssie. Viem ze manualne preusporiadanie je trochu zdlhave, ale na druhej strane to neni sluzba ktoru by si potreboval vyuzivat kazdy den. A tiez je to len sila zvyku. Ja napr. nemam problem ovladat komplet nastavenia TV len bocnymi tlacitkami (sila zvyku - robim to casto v obchodoch :) ).

Skusal si uz na PS3 nastavenie 1080p dot by dot... v manuali je to trochu debilne prelozene... ako zmenseny obraz... ale je to proste unscaled obraz... nastavuje sa to ako mode obrazu (16:9, 14:9,...)... skus to nastavit... potom by ti malo PS3 bezat 1080p 1:1 nativne.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gardfield 28. 8. 2007 11:29

JJ grats. Kua ale jak tak pozeram tak 37PFL9732D tu niekde nepredavaju sakra a ja ju tak chceeem :o)
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod oldboy 30. 8. 2007 14:09

Aby som nezabudol, tak sa tu chcem poďakovať pointerovi za informácie, ktoré mi poskytoval a taktiež ochotu ich poskytovať...

Ak má niekto nejaký dotaz na tento televízor, tak sa pýtajte, ak budem vedieť odpoviem.
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod popel 31. 8. 2007 12:27

Ahoj, chci se prvne zeptat jesli mas na vyrobek normalni dvou letou zaruku? A jestli vis odkud ta TV je? Myslim jeji puvod?
Moc bych ji chtel, ale jedina moznost jak ji koupit je tam kde ty.
A jinak jake jsou dalsi postrehy? Povidej, prehanej :D
popel
Junior

Odeslat příspěvekod popel 31. 8. 2007 13:07

Jake jsou na tom barvy?? Uz je to lepsi nebo je to porad poznat ze je to LCD???
popel
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 31. 8. 2007 13:31

No myslím, že bude mít normál dvoletou záruku. Já ji chci také a také asi odtamtud. Jde mi jen o to, zda nám ji u nás vemou v záruční době (při případné nějaké závadě) do našich autorizovaných servisů. To jsem nějak ještě nezjistil.
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod oldboy 31. 8. 2007 14:55

Záruku mám dva roky, mám záručný list okrem iného aj v slovenčine...potvrdený firmou internet mall, ktorá mi tv predala. Televízor je vyrobený v Belgicku. Farby sú na ňom veľmi pekné, pri prehrávaní DVD mi vadila až prehnaná kvalita obrazu..obraz bol tak detailný, že to vyzeralo ako naživo..preto som zvolil radšej mód film, kde sa pozadie konečne trochu rozmazalo a vyzeralo to ako na crt obrazovke. Aby som to upresni, tak pri tej najvyššej kvalite herci vyzerali akoby stáli predomnou a nie ako keby hrali vo filme..porovnám to asi ako keby ste sledovali hercov v divadle. .. a to som to pozeral na DVD prehrávači bez upscalingu cez scart.
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 31. 8. 2007 15:02

Vsetky nove CINEOSi sa vyrabaju v Belgicku (mozno niektore aj vo Francuzsku)... mozem sa pochvalit ze som bol v tej fabrike na skoleni :) (V Belgicku som videl aj prototyp 47PFL9732D, ktory putoval priamo na EISU)
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka