Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Daryl píše:No, tak TV konečně dorazila. 42PFL9732D. Hned jsem aktualizoval firmware a nijaký problém nebyl. Nemusel jsem přenastavovat jazyk. Měl jsem nastavenu češtinu a Českou republiku, vrazil jsem tam flešku, detekoval se nový firmware a nainstaloval.
To Oldboy: prosím tě, jaké máš nastavení obrazu na analog? Nemohl bys mi hodit hodnoty? Díky.i/quote]
Riesil som to vcera s Daryl-om ... myslel som ze to bude zrejme tym ze on ma DVP a DVDR s HDMI 1.1, ktora este nepodporuje CEC ... len PS3 ma myslim HDMI 1.3 a mala by potvorovat CEC... takze je to pre mna zahada... pokusim sa to zistit v priebehu tyzdna.oldboy píše:Zaujímala by ma jedna vec, tak trochu pomimo, keď zapnem PS3, ktorú mám pripojenú cez HDMI s televízorom, tak sa mi neprepne automaticky predvoľba na televízore na obraz z PS3, prečo?,/quote]
POiNTER píše:nechapem preco sa uz nepise co je konkretne vylepsene v novom firmware... asi som to tu uz spominal, ze kedysi to bolo pisane na konci tych pdf suborov s instruktazou... ze co presne bolo vylepsene... teraz sa to tam uz neuvadza... spytam sa na to tento tyzden a dam vediet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků