LCD TV Philips 42PFL9732 D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod popel 11. 10. 2007 16:35

:)
No co ja, ale moje draha z toho bude cela v transu :D
Ale zamrzi to :(
Jinak si myslim, ze vazne dobre, jeste teda mam co nastavovat a zkouset, ale tvari se to velmi dober :)
Temi bocnimi tlacitky se da ridit kompletne cela TV?
popel
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 11. 10. 2007 16:43

popel: JJ.. to chapem :) . Hej da sa tym ovladat vsetky zakladne dolezite funkcie, vratane menu a s tym spojene nastavovanie. Akurat funkcie teletextu nebudu.
Ja som uz dost zvyknuty ovladat tym TV... ked obcas chodim robit prieskum trhu do obchodov, tak TV zvyknem doladovat.
Inak len tak btw. ...ked sme uz pritom.. tak stretol som na obchodoch aj s tym, ze TV boli uplne rozladene... nebudem tvrdit ze naschval... ale zdalo sa mi to viac nez podozrive, ked napr. vedla danej TV bol vystaveny nejaky akciovy model, ktoreho sa zrovna potrebovali zbavit.
Aj dnes som bol v jednom obchode a musel som tam dve TV donastavovat.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 11. 10. 2007 17:35

Já mám kua dilema :? Kopněte mě nekdo do pr** abych tu 37" vzal. Za tu cenu už je Plazma FullHD. Joj :oops:
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod oldboy 11. 10. 2007 18:18

Petr.Sybol píše:Já mám kua dilema :? Kopněte mě nekdo do pr** abych tu 37" vzal. Za tu cenu už je Plazma FullHD. Joj :oops::/quote]

Pokiaľ si v budúcnosti nebudeš chcieť napojiť na tento TV PC, alebo hraciu konzolu ber možno plazmu, ale ak áno, tak lepšie LCD na trhu nenájdeš (môj subjektívny názor (možno aj objektívny)) :lol:

PS : Keď prídeš na Slovensko kľudne ťa do tej prd.. kopnem
Philips 42PFL9732D - EISA 2007/2008
Sony Playstation 3 - EISA 2007/2008
YAMAHA RX-V450
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 11. 10. 2007 20:20

Petr.Sybol: horší úhly neřeš, řešil jsem je skoro 14dní, abych přišel na to, že jsou normální, jako u mé minulé LCD :wink: . Nyní na tu Tv koukám od PC pod úhlem cca 50° od osy středu a nic nešedne. Šedne to jen při koukání z extrémního úhlu. A klidně přijeď, klidně tě taky kopnu, abys tu 37" vzal :lol: .
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod popel 12. 10. 2007 08:36

Tak jsem vcera koukal na telku (vecer jen s Ambilightem) a musim konstatovat ze analog je naprosto sileny. Posterizace je videt jako blazen, jeste to zkusim dnes polecit nejakym tim lepsim nastavenim, ale myslim si, ze ten analog je tak spatny, ze to moc nepomuze.
Ale mam jeden dotaz, nevim jak to rict, ale kdyz koukam na jakykoliv film (analog, DVD) tak mi pripada ten obraz takovy, nevim jak to nazvat, takovy jiny nez jsem zvykly. Vazne nevim jak to rict, mozna je to tim ze si na to musim jeste zvyknout, ale je ten obraz tak ostry az je to podle me neprirozene nebo na to nejsem zvykly. Moje draha to nazvala vzhledem lacineho nemeckeho filmu. Tim nemyslela ze TV je spatna. Rekl bych to asi tak, kdyz si pustite amer. film je na nem videt prace ve studiu, efekty vylepseni vizaze sceny a tak.... Kdyz si pustite bonusy, napr. film o filmu tak vidite sceny primo z kamery ktera snima scenu a ten obraz je jiny takovy "surovy" a presne ten obraz mam ted ja kdyz si pustim film. Mam Pána Prstenu Direstors cut a mam to hodne nadivane takze tam jsem to pozoroval hned a byl jsem z toho trosku v soku. byl jsem zvykly na tu vizaz a ted mi to pripada hode jine. Je to normalni nebo jsem cakly??? Je to o zvyku? Cim to je, ze to vypada tak jinak?
Ten analog mi taky pripada, ze kdyz je svetla scena tak je to jakz takz OK, ale jakmile scena ztmavne jde to hodne k sipku...
Ambilight je bomba, uz jen kvuli nemu bych se s TV nerad loucil, je to uzasna vec, ale hlavni na TV je obrz, ze....
Tak asi tak.... :)
popel
Junior

Odeslat příspěvekod oldboy 12. 10. 2007 09:25

popel : všetko je o nastavení TV ja pozarám analóg z 3,5 m a je to veľmi dobrý obraz, u toho obrazu z DVD som mal tiež taký obraz ako popisuješ ako keby herci hrali v divadle .. všetko je to o nastavení obrazu, v tejto téme som už napísal svoje nastavenie TV, tak to skús pohľadať. U tohto TV máš ,,pamäť,, na nastavenie obrazu po prvé pre samotný tuner a po druhé pre všetky ostatné vstupy (HDMI, SCART..) čiže si to pamätá dva rôzne typy nastavenia obrazu.
Philips 42PFL9732D - EISA 2007/2008
Sony Playstation 3 - EISA 2007/2008
YAMAHA RX-V450
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 12. 10. 2007 09:46

popel: To robi HD natural motion spolu so 100Hz... je to o zvyku... mne to napr. celkom vyhovuje... ale ak ti to nevyhovuje... daj si HD Natural Motion na minimum, alebo ho uplne vypni... avsak potom budes zase vidiet mierne trhanie... cize je to o tom co viac preferujes.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod popel 12. 10. 2007 09:51

jj zkusiim to. dnes jedu odpoledne domu takz se s tim budu hrat.
popel
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 12. 10. 2007 18:56

Nevíte už prosím někdo, proč se tato televize nepřepne, když zapnu DVD připojené na HDMI? Díky.
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod DaveDave 13. 10. 2007 10:08

To POiNTER: jaký je rodíl mezi 42 a 47 palcovou verzí. Je to jenom ve spotřebě..?
DaveDave
Junior

Odeslat příspěvekod popel 13. 10. 2007 10:26

Daryl píše:Nevíte už prosím někdo, proč se tato televize nepřepne, když zapnu DVD připojené na HDMI? Díky.M/quote]

Tak tohle by zajimalo i me. Je to sice takoa blbustka, ale vazne to nastve. To muj 9 let stary filipes se prepnul.
Nevim asi jsem moc narocny.....
Zatim jsem tak 50:50 jestli si jin echam nebo poslu nazpet.
popel
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 13. 10. 2007 14:38

Daryl píše:Nevíte už prosím někdo, proč se tato televize nepřepne, když zapnu DVD připojené na HDMI? Díky.M/quote] Bohuzial som sa este k odpovedi nedostal... ale viem ze na novych 7mickach.. 7762D sa mi vstup prepol automaticky... skusim to este zistit...

DaveDave píše:To POiNTER: jaký je rodíl mezi 42 a 47 palcovou verzí. Je to jenom ve spotřebě..?
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 13. 10. 2007 23:45

Sakryš, když to tady čtu, jaký je analog, tak nevím nevím. Měl jsem týden Panasonic TX-37LZD70F, kde analog i DVB-T byl z dvou metru dobře koukatelný. Podle mě ten Paňák měl dobrou elektroniku. Některé pořady měli obraz velmi pěkný, jiné zase horší. Doufám, že s Philips, který mě vyjde o 14K více si nepohorším, jinak vás ztluču :P :wink:
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 14. 10. 2007 09:45

Mozem ta uistit ze u mna je analog dobry. Pri ceskych a slovenskych staniciach sa nebojim povedat ze super (okrem galaxie sport - to je totalny humus, ale porovnaval som to aj s CRT TV a tiez to tam bolo poslabsie). Mam kablovku od UPC.

Hodne zalezi na kvalite signalu no. Ako sa hovori z hovna bic neupleties.
Gardfield
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka