LCD TV Philips 42PFL9732 D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod popel 14. 10. 2007 10:15

jj, presne tak, pokud mas dobry signal tak budes nadseny. Ja mam ted nejaky domrseny anteny a mam to vsechno v haji....
To neni telkou, ale signalem.
popel
Junior

Odeslat příspěvekod anton123 14. 10. 2007 14:50

Petr.Sybol píše:Sakryš, když to tady čtu, jaký je analog, tak nevím nevím. Měl jsem týden Panasonic TX-37LZD70F, kde analog i DVB-T byl z dvou metru dobře koukatelný. Podle mě ten Paňák měl dobrou elektroniku. Některé pořady měli obraz velmi pěkný, jiné zase horší. Doufám, že s Philips, který mě vyjde o 14K více si nepohorším, jinak vás ztluču :P :wink: /quote]

A kam si dal ten Panasonic, to si ho mal pozicaný ? Nebol si s nim spokojny ?
anton123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 14. 10. 2007 15:07

Díky Garfielde. Já mám analog i DVB-T signál vynikající. Proto i nejspíš na tom Paňáku to vypadalo velice dobře.

Anton123: koupil jsem ji minulý týden. Design pěkný, kvalita signálu analog/dvb-t velice pěkná, fullHD co comment. Vrátil jsem ji z důvodu špatně propracovaného a snad nejchudšího EPG co jsem viděl. Paňák ukazoval pouze aktuální a následující pořad a popisy programů, pokud byli delší, tak se usekli. Pro někoho je to možná banalita, ale já jsem na EPG ulítlej. Tady se nedalo nastavit ani připomenutí pořadu zapnutím TV nebo nahrávání, což Philips jak jsem koukal do manuálu má provedeno skvěle a EPG až na 8 dní, pokud to stanice podporuje.
Dále mi chyběl PIP mezi zdroji TV>HDMI a opačně. Philips ho také nemá, ale s tím se srovnám.
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 14. 10. 2007 15:21

Ještě bych měl dotaz na POiNTERa. Je nějaký model od Philipsu, který je specifikací stejný jako 37" 9732D (tzn. čtečka, USB, 3x HDMI v1.3, 1080p/24) a hlavně kvalita, ale nemá pouze Ambilight?

Pro mě nejspíš bude Ambilight špatně využitelný díky blbému umístění TV. Budu ho mít na 1m vysoké skříňce, sice u zdi, ale vedle skříňky mám po pravé straně hned vysokou skříň, takže z postele neuvidím pravý okraj TV.
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod fwefw 15. 10. 2007 00:30

Ahoj,
přemýšlím, že bych do 37PFL9732D šel, ale co jsem přečetl na netu, tak je celkem doporučována plazma ( lcdčka se prý hodí jen na hry a fotky, pro film a příjem z televize je vhodnější plazma :?: ). Já bych to primárně používal pro příjem televizních kanálů ( mám UPCdigi ) a na dvdčka. Jako ekvivalent k tomuto modelu bych viděl plazmu PANASONIC TH-42PX70E ( jinou 37 jsem nenašel ).

Jaký je kvalitativní rozdíl u televizního příjmu a dvd u tohoto modelu versus plazma ( je to přeci jen oceněný model) ?. Z těch, co ho již vlastní, jaký máte obraz z televize třeba ve srovnání s crt ? 8)
fwefw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldboy 15. 10. 2007 16:37

Recenzia na tento TV s 47" obrazovkou :

http://www.stereovideo.cz/index.php?mod ... 2e557271c0
Philips 42PFL9732D - EISA 2007/2008
Sony Playstation 3 - EISA 2007/2008
YAMAHA RX-V450
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 15. 10. 2007 16:56

to fwefw. 37 mam a nelutujem toho. Vacsi uz do izby by som si nedaval aj ked ma obcas prepadne myslienka ze co keby tu bol vacsi :) ale inak som absolutne spokojny.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod fwefw 15. 10. 2007 19:14

to Gardfield - z jaké vzdálenosti to sleduješ ? Já už váhám jenom nad rozměry u 37 jdu do tohoto Philipse, ale u 42 do Panasonicu TH-42PZ70EA. Zase, abych nelitoval, že je to malý, ale to bude vždy subjektivní.
fwefw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gardfield 15. 10. 2007 19:27

2 metre
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 15. 10. 2007 19:42

Gardfield: Tak to ja som mal 32PFL9632D od kresla 2,5 metra a zdala sa mi akurat :) ... ono treba si uvedomit aj to, ze analogovy signal vzdy vyzera lepsie na mensej uhlopriecke. :)
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 15. 10. 2007 19:42

Garfielde, prozraď mi víc, jak jsi spokojen, zajímá mě kvalita DVB-T/analog, z jakého cca. úhlu sleduješ TV a celkově jak jsi spokojen?

Má i 37" částečně podsvícený dalkový ovládání?

Díky.
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 15. 10. 2007 20:04

POiNTER: ved ja vravim len ze obcas, najme ked hram obcas na Xboxe alebo pozeram film, ale inak spokojnost. Jasne ze cim vacsi displej a blizsie k TV tym na TV vysielani vidis ten "humus".

Petr.Sybol: Ja mam kreslo presne na stred TV, ale sledoval som to z roznych uhlov a nic - ziadne zosednutie alebo ina degradacia obrazu. Dialkove podsvietene nie je. Jedine ked prepinas tak okolo tlacitka power svieti zelena a tiez podla toho co mas momentalne navolene (TV, DVD, STB, HTS). taktiez je to takto spravene pri tlacitkach amblight a mode. Mozno to aj s fotky vidis. http://imajr.com/DSCN6055_349016

A ci som spokojny. No uz som to tu pisal viac krat myslim - TV je super. Nastavis si co chces, do uplnych detailov, velka vyhoda je moznost aktualizacie firmveru, prezeranie fotiek z karty (to vyuzivam casto), MP3 (pomenej), obraz kvalitny, cisty, ostry (pri DVD, Xbox, pripadne PC), na analogu zavisi od kvality signalu ale hovorim pri ceskych a slovenskych nema chybu.

EDIT: ale ked si mam rypnut :) tak na dialkovom bol v spodnej casti napis PHILIPS :o) striebornej farby, ale pismenka tam boli len prilepene a nejako poodpadavali :D
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 15. 10. 2007 20:13

No fuj, tak kvůli nekvalitní dálce ho nekoupím :P

Kecám, tak tím končím moje dilema. Před 5-ti minutami jsem objednal 9732D. Moc se těším, ale na druhou stranu zůstávám střízlivej, abych nebyl nakonec po takovém natěšení zklamanej.
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 15. 10. 2007 20:16

:D tak to ti gratulujem. Urcite si si nevybral zle a verim ze budes spokojny. Ak si to kupoval cez net tak mas vyhodu ze to budes moct bez problemov vratit. Ale myslim ze to pri tomto TV nehrozi :) Tak len nech ti vydrzi co najdlhsie :)
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 15. 10. 2007 20:27

Gardfield píše::D tak to ti gratulujem. Urcite si si nevybral zle a verim ze budes spokojny. Ak si to kupoval cez net tak mas vyhodu ze to budes moct bez problemov vratit. Ale myslim ze to pri tomto TV nehrozi :) Tak len nech ti vydrzi co najdlhsie :)

Díky Ti. Objednal jsem ho přes net a ještě k tomu u mé velmi oblíbené a seriózní firmy, která ho ani v nabídce nemá. Za dva dny by měl být doma.
Daryl mi poslal své nastavení, můžu tě taky o to poprosit, abych porovnal.

Zajímá mě, jak máš nastavené:

konstrast
jas
barva
ostrost
odstín
PP HD
HD NM
100 HZ
DK
šum
MPEG