LCD TV Philips 42PFL9732 D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Daryl 24. 10. 2007 10:04

Gardfield: :wink: já nevím. Já opravdu nevím, čím se to stalo. Je fakt, že už jsou dva nové firmware, co jsem tam instaloval.
Prosím tě, ty máš také tuto TV? A přepíná se ti vstup HDMI sám po zapnutí připojeného přístroje?
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 24. 10. 2007 16:02

neprepina - a pravdu povediac ani nechcem aby to robil :) takto mi to vyhovuje.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 24. 10. 2007 16:27

díky za odpověď :D
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod fwefw 24. 10. 2007 19:24

to Daryl : ty máš 37' ? Jak si s ní spokojenej - obraz tv, dvd, zvuk etc. ? Pozoruješ tam mozaikovitost, artefakty, spálený tváře atd. ?

Mně se na těch philipsech, ale možná je to jenom subjektivní dojem vždycky nejvíc líbila ta hloubka 3D. Jinak jsem tento model neviděl nikde v kamenný prodejně a je to škoda, že se člověk musí orientovat jenom podle lidí z netu. Viděl jsem jenom starší model 31. Potom mně vadí, že je řada 37 a pak až 42. Taky by mohl špičkové modely philips dělat i ve 40 jako samsung nebo sony, ti jsou v tomhle mnohem dál.
fwefw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petar 24. 10. 2007 20:15

Pánové, taky mám zálusk na Philips 37 PFL9732D/10, ale nevím, kde by byla v Praze k shlédnutí, ví někdo??
petar
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 24. 10. 2007 21:04

to fwefw: já mám 42". Spálený tváře tedy nemám. Obraz TV - analog je analog, ten je horší. Teď jsem na UPC digi a je to mnohem lepší, ale mohlo by být ještě lepší, ale UPC je holt UPC. Ale záleží také moc na tom, jakou kvalitu záznamu pustí TV stanice. DVD super! Jedu upscaling na 1080p nepřepočítané. A zvuk dobrej. Takže spokojenost je.
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 24. 10. 2007 21:39

Je nový firmware 064.014.006 pro 42PFL9732D
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 25. 10. 2007 12:43

ten firmware je vzdy pre vsetky od 37PFL9732 az po neviem kolko :) cize nezalezi na uhlopriecke ale na produktovej rade.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod popel 27. 10. 2007 11:03

Mam dotaz ohledně teto TV, mam ji doma spolu s DVD rekorderem Panasonic. Vcera se mi stala zvlastni vec.
Na rekorderu se mi naladili nejake dalsi programy z rakouskeho digitalu a tak jsem si je chtel naladit i na TV a??? NIC
Vubec nic noveho nenasla a ja nevim proc.
Nevite nekdo kde je chyba?
Dik
popel
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 27. 10. 2007 11:46

popel: Skus sa pozriet na rekordery na akych frekvenciach sa tieto TV stanice nachadzaju a potom to skus manualne naladit na TV.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod popel 27. 10. 2007 15:49

jj dik za radu, zkusim.
A jeste k tomu automatickemu prepinani po vlozeni dvd, to nejde nejak nastavit aby se to preplo? Vazne me stve, ze po kazde musim prejet hromadu neaktivnich vstupu nez se dostanu na ten po zadovany. Na stare TV se to pres SCART uplne normalne preplo a bylo, ted ne :( Je to velmi hloupa moucha a vada na krase.
A jeste u toho rakouskeho DVB mam v levem hornim okraji par bilych pixelu , jsou tam porad. Ale to bude asi chyba u nich, ze jo?
popel
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 27. 10. 2007 15:56

popel: Bohuzial sa mi nepodarilo zistit, preco sa to neprepina... zrejme tam CEC nie je...
Ale kedze ti to manualne prepinani vadi.. poradim ti jednu vec... vytvor si favorites, s tym ze si vyberies len tie vstupy ktore pouzivas, potom mozes prepinat pomocou +P- ovela rychlejsie. Pretoze tie neaktivne vstupy budu preskocene. Ja to takto pouzivam pri prezentaciach... nastvim si len YPbPr a HDMI a potom jednoducho prepinam len medzi tymito dvoma. S tym ze si dokonca mozes priradit aj meno k tomu vstupu, aby si vedel co tam mas pripojene.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod popel 27. 10. 2007 22:30

jj pojmenovane to mam. Jeste teda zkusim nastavit ty oblibene :)
Snad to bude dobre.
Jinak sem zatin vcelku spokojeny, jen musim nejak poresit ten analog, tam je to bida, ale spatny signal musim nejak vyresit.
Ale jinak je to bomba :)
A jak tady nekdo psal o uhlech, ja na telku koukam snad ze vsech moznych stran a musim mit vazne tupy uhel abych opzoroal nejake zkresleni takovych rozmeru, ze by se na to nedalo divat.
popel
Junior

Odeslat příspěvekod fwefw 27. 10. 2007 22:47

A jak to máte s hlukem ? Jak tady někdo psal, prý je tam hodně slyšitelný hluk/brum. Třeba tady v těchto recenzích se o tom také zmiňují - http://www.preisvergleich.co.at/Preisvergleich/TV-LCD_Plasma/549447/Philips/37PFL9732D.html nebo tady v příspěvku 230 - http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=613872&page=16 :(
fwefw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petar 28. 10. 2007 09:37

to popel:
Ahojky Popel. Tak ty vlastníš Philips 37 PFL9732D/10. Odkud jsi, kde jsi ji sehnal v kamenném obchodě nebo na netu?
petar
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka