Gardfield píše:NO bigfoot nechcem kazit tvoj optimizmus ale 37 zatial dole nesla. Stale stoji tolko co som za nu vytasil ja pred uz takmer 3 mesiacmiNeviem ako ine modely ale tiez pochybujem.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Gardfield píše:NO bigfoot nechcem kazit tvoj optimizmus ale 37 zatial dole nesla. Stale stoji tolko co som za nu vytasil ja pred uz takmer 3 mesiacmiNeviem ako ine modely ale tiez pochybujem.
VovoSK píše:No precital som celych 21 stran tejto diskusieJa by som si chcel kupit Philipsa 37PFL9732/10. Trosku ste ma tu vystrasili s tymi uhlami. Isiel som sa preto znovu pozriet do TPD. Tam vysi na stene a sachoval som tam zdola, zhora (kamos ma tam zdvihal) a z boku a podla mna to je v pohode. Mozno niesom tak narocny
)) Mam 2,5 roka na stene namontovany Fujitsu Siemens Myrica 32" a pohorsit si urcite nemozem
Aku konzolu by ste mi k tomu doporucovali? Lebo tu co mam Vogel´s mi bude na prd. A posledna otazocka asi najlepsie na Pointera je ci si mysli, ze po vianociach pojdu ceny dole, alebo nema velky vyznam cakat. Je mi jasne, ze ceny budu padat dole, ale ci to bude teraz kvoli vianociam dajako vyrazne vyssie ako po nich. Dakujem MOC.
VovoSKK/quote]
Gardfield píše:Jo este jedna vec. Ked pustim z PC do TV signal 1080p tak mi pri farebnych prechodoch blikaju pixle a ze ich je (strieda sa povodna farba s bielou).
Gardfield píše:Takze nova verzia pomohla. Uz ziadne blikajuce pixleOkrem ineho ak som mal pusteny komp a signal isiel do TV (cez HDMI) a prepol som na TV mal som evidentne horsi obraz - objavovali sa rozne ciary, artefakty a neviem co - proste to nebolo pozeratelne. Po instalovani najnovsieho firmware vsetko bez problemov.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků