LCD TV Philips 42PFL9732 D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod PiGeonCZ 8. 10. 2007 23:08

Dnes jsem videl v Datartu 37"ku z te nove devitkove rady a musim rict ze to opravdu nebylo tak hrozne, autoformat totiz nejdriv orizne kus horniho a spodniho obrazu a pak roztahnuti na plnou sirku obrazovky ten obraz tolik nezdeformuje, myslim ze to je dobry kompromis. Opravdu to bylo koukatelne.

PiGeon
PiGeonCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gardfield 9. 10. 2007 18:08

Otazka pre skor pre POiNTERa - ako sa dostanem do servisneho menu? Zaujima ma to hlavne z dovodu aby som si pozrel ako dlho uz "isla" telka :) dik
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 9. 10. 2007 19:56

Gardfield: rychlo treba vytukat 062596 i+ (to i+ je tlacidlo info na ovladaci) ...ale na vlastne riziko :)

//EDIT: Ale prilis s tym neexperimentujte... neviem totiz ako je to potom s uplatnenim zaruky, ked sa nieco po... :) ...
Naposledy upravil POiNTER dne 9. 10. 2007 22:29, celkově upraveno 1
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod avfi 9. 10. 2007 20:53

Poniter: Waw, to servisne menu je dost sofistikovane. Mna hlavne zaujala moznost vyexportovat nastavenia televizoru cez USB, to sa moze zist... Skoda, ze sa neda nejako softverovo dorobit nejaka feature :-)
avfi
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 9. 10. 2007 22:28

Dik za info, vyskusam.

Vyskusal som. TV mi dorazila ako uplne nova zatial len 8 dni cisteho casu (a to uz ju mam takmer mesiac :D) musim s tym nieco urobit :D
Naposledy upravil Gardfield dne 9. 10. 2007 22:32, celkově upraveno 1
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 9. 10. 2007 22:32

avfi... mozno sa nieco aj da... ale natvrdo naprogramovat cez PC... firmware je totiz open source... ale s tym by sa musel pohrat nejaky zdatny programator.... a zaruka by sa urcite nedala uplatnit...takze to zrejme riskovat nikto nebude :)
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gardfield 9. 10. 2007 22:35

Jo este jedna vec. Ked pustim z PC do TV signal 1080p tak mi pri farebnych prechodoch blikaju pixle a ze ich je (strieda sa povodna farba s bielou). Ked dam vsak 720p tak je vsetko v pohode. Nema(l) niekto podobny problem? Na grafarne (FX 5600) je redukcia DVI-HDMI.

Inak vysla nova verzia firmware - zlepsenia tykajuce sa HDMI. Tak uvidime mozno sa to vyriesi. Zajtra testnem.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod Gardfield 10. 10. 2007 19:04

Takze nova verzia pomohla. Uz ziadne blikajuce pixle :) Okrem ineho ak som mal pusteny komp a signal isiel do TV (cez HDMI) a prepol som na TV mal som evidentne horsi obraz - objavovali sa rozne ciary, artefakty a neviem co - proste to nebolo pozeratelne. Po instalovani najnovsieho firmware vsetko bez problemov.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 10. 10. 2007 19:21

Gardfield: Som rad ze to pomohlo... toto je dovod preco je jedna z mojich poziadaviek na TV ...USB port :) Moct si upgradovat firmware je myslim obrovsky benefit... skoda ze si to uvedomuje len malo ludi :(
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gardfield 10. 10. 2007 19:24

jj mas absolutnu pravdu. a netyka sa to len LCD TV. Proste to je vyhoda na nezaplatenie aj ked sa to mozno na zaciatku zda pre mnohych ako zbytocnost.
Gardfield
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.Sybol 10. 10. 2007 21:10

Teda jsem na tohodle krasavce docela nahlodanej, ale na tvfreaku jsem četl o horších úhlech.
Petr.Sybol
Junior

Odeslat příspěvekod popel 11. 10. 2007 12:41

Ahoj, tak mi dnes prisla a zatim se jen seznamujeme Smile Vypada to, ze budeme kamaradi... Je treba delsi cas na nejake posudky. Ale mam jeden dotaz na majitele nebo Pointera. Na dalce jak je tlacitko MENU, tak ja ho mam vyklenute jako kdyby byla spodni strana zalomena dovnitr a jde zmacknout hur nez vsechna ostatni, musi se vynalozit vetsi sila. Je to normalni a schvalne nebo mam zase stesti na spatny ovladac a mam ho chtit vymenit? Sad Prosim poradte, specha to, at to muzu nejak resit s prodejcem. Dik
A k tem uhlum ted zrovinka mi vedle jede a koukam na to opravdu z uhlu a myslim, ze je to v mezich. Zadna katastrofa.
A jeste jestli by mi nekdo mohl poradit nejeke to sikovne nastaveni. Zjistil jsem ze mam analog na prd a digital nechytam, zatim Sad Obraz z toho je jak kdy a jak ktery program. Snad se to jeste spravi jak se doladi nastaveni.
Ale pokud nekdo mate nejaky sikovny sem s nim Smile Budu vdecen...
Dik

Joooo a jeste jedna vec, kdyz ji mam ted novou je treba upgradovat FW? Asi jo, ze? Smile Pro sichr
popel
Junior

Odeslat příspěvekod oldboy 11. 10. 2007 16:54

popel: všetky tlačítka vrátane toho menu idú stláčat rovnako, netreba vyvíjať inú silu, ale treba vyvinúť silu na reklamovanie :evil:
Philips 42PFL9732D - EISA 2007/2008
Sony Playstation 3 - EISA 2007/2008
YAMAHA RX-V450
oldboy
Junior

Odeslat příspěvekod popel 11. 10. 2007 17:18

Tak diky :( Tudiz to znamena ze mam ovladac na reklamacku, to jsem zvedav jak to dopadne :(
Budu buhvi jak dlouho bez dalky :(
Pochybuji, ze mi poslou novou a az pak jim ja poslu tu spatnou...
popel
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 11. 10. 2007 17:23

popel: Tak to sa proste obcas stava.. ale tak apson ze je to dialkac... horsie by bolo keby to bola TV... aspon sa trochu pohras s bocnymi tlacitkami :)
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka