LCD TV Philips 42PFL9732 D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Daryl 2. 11. 2007 20:08

Pointer: jo, to jo, na netu to najdu a mohu objednat, ale vyjde to dráž, kvůli poštovnému. Takže dnes odpoledne jsem to chtěl koupit v kamenné obchodě, ale koukali na mne, jako bych chtěl modré z nebe. Já myslel, jak ten kabel rozeznám od toho, co normálně nabízejí, zda-li je to nějak na krabkách označené. Zase mi dnes prostě cpali ten, co už mám. Tak asi holt budu muset opravdu objednat na netu. A jinak díky za odpověď.
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 2. 11. 2007 20:48

Daryl: Je to pomerne novy standart, takze to mozno este chvilu potrva, kym sa nieco take objavi na pultoch kamenakov. Od predavacov ani necakaj, ze budu vediet co to je, kym to nebudu mat na pulte :). Logo by malo byt na obale HDMI... inak vyzera tak isto.
Dufam ze sa ti to podari co najskor a najjednoduchsie vyriesit.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod popel 2. 11. 2007 23:09

Hmm tak to je fajn, ja si koupil HDMI od Profigoldu za 1500Kč a podle vas je na nic :( To je parada....
Mam na to napojeny rekrder od Panaku a prepinani se tedy konat nebude, fakt bomba :(
popel
Junior

Odeslat příspěvekod Pumpa 3. 11. 2007 10:54

Spoustu kvalitnich kabelu 1.3a a Cat2 je na ebay. Jelikoz dolar je slusny, vypada to i vyhodne.
Pumpa
Junior

Odeslat příspěvekod Pumpa 3. 11. 2007 10:55

Jeste jednu otazecku, lze tuto TV pripadne 9632D videt nekde na zivo v Praze ? Klidne u nekoho, prinesu pivko a nejake HD filmy na test :)
Pumpa
Junior

Odeslat příspěvekod petar 4. 11. 2007 14:17

Tak zrovna tuhle mají vystavenou v Datartu na Na Chodově v Praze a mají tam vystavenou i 42pfl9900
petar
Junior

Odeslat příspěvekod Pumpa 5. 11. 2007 22:23

parada, diky za info, zajedu si tam.
Pumpa
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 6. 11. 2007 09:32

To Pointer: tož jsem koupil onen doporučovaný HDMI kabel. Leč stále nepřepíná!!! Tak už nevím.
Jinak koho by to zajímalo, tady je článek o verzích HDMI: http://www.cdr.cz/a/22653
A jinak, kdo máte tuto telku, zkuste na DO 123654 a pak listujte šipkama. Je to servisní mód pro zákazníky.
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod Pumpa 6. 11. 2007 21:34

Tak jsem objednal 42PFL9632D uvidime, kdy dorazi. Doufam, ze to je dobra volba :)
Pumpa
Junior

Odeslat příspěvekod popel 7. 11. 2007 13:53

Tak jsem zkousel 123654 a nic :)
Je to treba namackat v menu nebo kde?
Co se v tom menu dozvim, jestli to ma vubec cenu tam lozit...
popel
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 7. 11. 2007 15:51

To Popel: Prostě na dálkáči rychle za sebou namačkáš toto a objeví se ti barevné pruhy, pak testovací pruhy a nakonec několik obrazovak za sebou (přepínáš mezi nima šipkama na dálkáči), kde se dozvíš informace o software a podobné věcičky.
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod popel 7. 11. 2007 16:37

tak jsem to asi mackal moooc pomalu :D
popel
Junior

Odeslat příspěvekod Daryl 7. 11. 2007 16:54

Zrychli :D :D :D
Daryl
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 8. 11. 2007 22:52

Daryl píše:To Pointer: tož jsem koupil onen doporučovaný HDMI kabel. Leč stále nepřepíná!!! Tak už nevím.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Daryl 9. 11. 2007 08:25

Pointer: koupil jsem kabel od Philipsu s označením 1.3a. Jsem nyní v kontaktu s p.Novým. Chtěl, abych se podíval do menu TV na připojení, zda-li tam mám HDMI-Control. A nemám. Má prosím někdo z majitelů této TV v menu Instalace-Připojení položku HDMI-Control? V manuálu na straně 43 jasně píšou HDMI-control 1.3a. Tak kde tedy je???? Jinak jsem zde dával link na povídání o HDMI a podle toho by to ty povely na zapnutí a vypntutí připojených zařízení prostě mělo umět. Kór, když jsem k tomu tedy připojil HTS8100. A jinak Pointer, nejsi sám, kdo je z toho zblbnutý, já jsem z toho opravdu jelen :( .
A ještě: jakmile přehrávám DVD 1080p nepřepočítaně, nemám obraz do celé šířky TV, ale cca 1cm na každé straně je černo. Jenže doposud jsem měl. Koukal jsem na to včera jak z jara :roll: .
A poslední: Pointer, prosím tě, zmačknu-li +i, objeví se informace na obrazovce a mimo jiné je tam ODHAD. Co to prosím je? Já tam mám stále ŽÁDNÝ.
Daryl
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka